Καθημερινές εκδηλώσεις για παιδιά στο χριστουγεννιάτικο χωριό


Πολλές και ποικίλες ήταν οι εκδηλώσεις για παιδιά που πραγματοποιήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Αρταίων, επί της κεντρικής πλατείας, προσφέροντας εκπλήξεις και χαμόγελα, συμβάλλοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης και οι οποίες συνεχίζονται. 


Η πρώτη εκδήλωση έγινε την Πέμπτη 22/12 με τη θεατρική παράσταση «Η Μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας. 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκαν τέσσερα θεατρικά  και χορωδία από το « Χριστός γεννάται» … μέχρι « τρίγωνα κάλαντα σε ρυθμό ροκ » από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας στη ΔΙΩΝΗ και το απόγευμα Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα αντικείμενα από το 8ο Δημοτικό σχολείο Άρτας και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο χριστουγεννιάτικο χωριό. 

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου τα παιδιά συμμετείχαν στο θεατρικό παιχνίδι της Ν.Ο.Θ.Α. όπου διασκέδασαν και γέλασαν με την ψυχή τους, αναζητώντας τον Άγιο Βασίλη. Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 11π.μ. το θεατρικό παιχνίδι (παντομίμα , αυτοσχεδιασμοί) θα επαναληφθεί από τη Ν.Ο.Θ.Α., στο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Αφήγηση παραμυθιών, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, γράμματα στον Άη-Βασίλη και πολλά άλλα δρώμενα περιμένουν κάθε μέρα τα παιδιά στο χριστουγεννιάτικο χωριό και άλλους κεντρικούς χώρους της πόλης, συνδυάζοντας τη δημιουργία με το παιχνίδι. Αναλυτικό πρόγραμμα αναρτάται κάθε μέρα στο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης