Οι αστρολογικές προβλέψεις του 2012

 

Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο σε γενικό, επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο


Μια ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη από αστρολογικής άποψης χρονιά ξεκινάει σύντομα.

Κάθε ζώδιο θα ευνοηθεί σε ορισμένους τομείς της ζωής, αλλά θα πρέπει και να δώσει σημασία σε μερικούς άλλους, όπου τα άστρα θα δημιουργούν ένα όχι και τόσο θετικό περιβάλλον.



Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για κάθε ζώδιο το 2012.








Κριός

Γενικές προβλέψεις

Το 2012, για εσάς θα είναι αρκετά έντονο καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και μαζί αυξάνονται και τα άγχη, η αγωνία και η κούραση. Όμως όλη αυτή η διαδικασία θα σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σας ή ακόμα και σε σχέδια που κάνετε εδώ και χρόνια. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για όλη την διάρκεια του χρόνου και ειδικά η ανάδρομη κίνησή του στο δεύτερο μισό θα σας οδηγήσει σε δραστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να πραγματοποιηθούν επιτέλους όσα έχετε ονειρευτεί. Αυτή τη χρονιά μπορείτε όχι μόνο να πλησιάσετε τους στόχους σας, αλλά να βάλετε και καινούργιους ή ακόμα και να αποκτήσετε μια άλλη οπτική πάνω στα θέματα της ζωής σας τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής ή οικογενειακής. Να θυμάστε ότι η λογική και ο σωστός σχεδιασμός πρέπει να είναι οδηγοί σας αυτή τη χρονιά όπου θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σας όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται κυρίως στο δεύτερο μισό του χρόνου και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να διεκδικήσετε μια εξέλιξη στην καριέρα σας. Από τα μέσα Ιουνίου (με τον Δία στους Διδύμους) ευνοείται ο τομέας των επαφών, των μετακινήσεων αλλά και των δραστηριοτήτων, ενώ οι δημόσιες σχέσεις σας θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Επίσης η επικοινωνία σας με συνεργάτες και ανωτέρους θα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο και θα δείτε να γυρίζουν όλα υπέρ σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχνάτε να παραμένετε πιστοί στο οικονομικό σας πρόγραμμα για να μην βγείτε από τους υπολογισμούς σας και βρεθείτε χρεωμένοι την επόμενη χρονιά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ξεκινάει μια χρονιά όπου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για ανανέωση και ξεκαθαρίσματα στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Θα πάρετε την απόφαση να τελειώνετε με ιστορίες, που βλέπετε ότι δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Απ’ την άλλη, οι σχέσεις που πηγαίνουν καλά θα οδηγηθούν σε γάμους ή συμβιώσεις. Αν πάλι βρίσκεστε ήδη σε ένα γάμο, θα βάλετε νέες βάσεις και θα νιώσετε πολύ πιο όμορφα τη χρονιά που έρχεται. Αν είστε αδέσμευτοι, το 2012 σας φέρνει πολλές πιθανότητες για να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας εμπνεύσει και θα είναι πολύ κοντά σε ό,τι είχατε ονειρευτεί. Τότε ακριβώς πρέπει να δείξετε προσοχή και να μειώσετε τον αυθορμητισμό σας, για να μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να βρείτε το άλλο σας μισό. Ειδικά πάντως από το καλοκαίρι και μετά, μπορείτε να κάνετε σχέδια για επισημοποίηση σχέσης αλλά πάντα να θυμάστε ότι δεν πρέπει να ικανοποιήσετε μόνο τις δικές σας επιθυμίες αλλά και εκείνες του συντρόφου σας.


Ταύρος

Γενικές προβλέψεις


Το 2012 ξεκινάει πολύ ευχάριστα για εσάς καθώς ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας για όλο το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν δεν θα είναι λίγες και μάλιστα μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας για την επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξή σας. Για να πετύχετε όσα περισσότερα μπορείτε πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, χωρίς να κάνετε βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις. Κυρίως θα πρέπει να προσέχετε να μην ξανακάνετε λάθη του παρελθόντος, που ήδη έχετε πληρώσει ακριβά. Σε όλες σας τις αποφάσεις έχετε σύμμαχο τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου, που σας δημιουργεί νέες ιδέες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Απ’ την άλλη, από τις 12 Ιουνίου και μετά, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και θα ευνοεί τις επαφές σας αλλά και την προώθηση των ιδεών σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί να δουλέψετε σε εντατικούς ρυθμούς για να κατακτήσετε τους στόχους σας αλλά και για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που μπορεί να απειλούνται. Με λίγη στενοχώρια θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και θέλουν το καλό σας είναι λίγοι, αλλά βρίσκονται δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε με ποιους μοιράζεστε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, καθώς κάποιοι συνεργάτες, ίσως προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν για να προβληθούν εκείνοι. Δημιουργήστε γύρω σας μια προστατευτική ασπίδα ώστε να μην μπορεί κανείς να σας βλάψει. Τα οικονομικά σας θα περάσουν από διάφορες καταστάσεις άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές αλλά όσο ο χρόνος θα περνά, θα σταθεροποιούνται περισσότερο, γι’ αυτό φροντίστε να ακολουθήσετε τον προϋπολογισμό σας και να μην ξεφύγετε με επενδύσεις και αγορές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα από τον Δία στο ζώδιό σας και θα αρχίσετε να βλέπετε πιο σοβαρά τις σχέσεις σας, αλλά και να σκέφτεστε το μέλλον σας με τον άνθρωπό που βρίσκεται δίπλα σας. Αν πάλι ξεκινήσετε κάτι όσο ο Δίας σας συντροφεύει, θα έχει διάρκεια και προοπτικές. Γενικά αν είστε αδέσμευτοι, θα βρεθείτε μπροστά σε πλήθος επιλογών, σχετικά με το ποιος θα είναι ο καλύτερος σύντροφος για να φτιάξετε μαζί του τη ζωή σας. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα κινείται στον Αιγόκερω θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε κάποιον δεσμό που ήδη έχετε. Όσοι είστε παντρεμένοι θα νιώσετε πως το 2012 διώχνει μακριά όλα τα αρνητικά συναισθήματα που σας προβληματίζουν και φέρνει το σύντροφό σας πιο κοντά σας αλλά και πιο δεκτικό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.


Δίδυμοι

Γενικές προβλέψεις

Το 2012 θα είναι για εσάς μια ιδιαίτερα δημιουργική και τυχερή χρονιά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο, που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ευνοεί όλες σας τις κινήσεις. Είναι μια χρονιά που θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλές από τις ιδέες σας και ίσως να βάλετε σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο πλάνο που θα βοηθήσει την εξέλιξή σας σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο, ο Άρης κινείται στην Παρθένο, σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις14 Απριλίου και ευνοεί όλες τις κινήσεις ανάπτυξης και ολοκλήρωσης. Απ’ την άλλη, ο Κρόνος που θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Ιουνίου, ίσως σας φέρει κούραση, λόγω αυξημένων ευθυνών αλλά και εξαιτίας κάποιων διαφωνιών με τα δικά σας άτομα. Όπως και να έχει, μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα κρατώντας μόνο όσα σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, με τη βοήθεια του Ερμή που από το δεύτερο μισό του Απριλίου και μετά βρίσκεται στον Ταύρο. Ειδικά από τις 12 Ιουνίου μέχρι τέλος του χρόνου, που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιό σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να κάνετε διάφορες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σας πρέπει να έχετε επιμονή αλλά και υπομονή για να πετύχετε πολλούς από τους στόχους που έχετε βάλει. Μην μένετε κολλημένοι στα λάθη του παρελθόντος και κάντε μια νέα αρχή στη δουλειά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ριζικές αλλαγές προσανατολισμού. Τις περισσότερες δυσκολίες θα τις αντιμετωπίσετε τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012) αλλά ακόμα και τότε αν δείξετε υπομονή όλα θα εξελιχθούν υπέρ σας. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σας θα αρχίσει να μειώνεται καθώς θα βρείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις σας. Φανείτε συνετοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε είδους επένδυση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σας αυτή τη χρονιά είναι στα καλύτερά τους κι εσείς κάνετε νέα σχέδια για τη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνετε πίσω σας ό,τι σας δημιουργεί πρόβλημα ή σας στεναχωρεί και ανήκει στο παρελθόν. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας ανάδρομα από τις 16 Μαΐου έως τις 28 Ιουνίου και ευνοεί την ερωτική σας διάθεση. Αυτό μπορεί να φέρει και κρίσεις ζήλιας που θα οδηγήσουν σε ρήξεις γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι, πρέπει να προσέχετε τις περιπέτειες και κυρίως με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Πάντως από τον Σεπτέμβριο και μετά, μπορείτε να εκφραστείτε ερωτικά και να μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρω σας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.


Καρκίνος

Γενικές προβλέψεις

Για εσάς το 2012 θα είναι μια χρονιά κοινωνικών επαφών και εξωστρέφειας. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και αυτό σημαίνει προοπτικές εξέλιξης αλλά και οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος από τον Ζυγό θα ευνοήσει τις συνεργασίες σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδά σας και να δημιουργήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου και θα ευνοήσει την επικοινωνία, αλλά και την κοινωνική καταξίωση. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να κάνετε ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε σχέσεις με φίλους, αλλά και συνεργάτες. Άλλωστε από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και ο Κρόνος από τις 6 Οκτωβρίου και μετά στο Σκορπιό, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα εκτιμούν την προσωπικότητα και τα προσόντα σας διεκδικώντας μια σταθερή θέση στη ζωή σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σας, ειδικά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα σας οδηγήσει στην οριστικοποίηση επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών, ενώ παράλληλα η επικοινωνία σας με κάποια άτομα θα φέρει νέες προοπτικές στη δουλειά σας. Απ’ την άλλη, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά, ανάδρομος από 5 Ιουνίου μέχρι 11 Νοεμβρίου, θα δημιουργήσει αναστάτωση στο πρόγραμμά σας αλλά και στις υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να είστε πολύ οργανωτικοί και προσεκτικοί στις δουλειές που έχετε να κάνετε. Πάντως χρειάζεται ψυχραιμία για να μην ξεπεράσετε τα όριά σας και να μην σας ξεφύγουν σημαντικές ευκαιρίες. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις και είναι πιθανό επίσης να προωθήσετε κάποιες ενέργειες που αφορούν περιουσιακά στοιχεία σας. Προς το τέλος του χρόνου θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας γιατί θα προκύψουν νέα δεδομένα. Δείξτε ιδιαίτερη σοβαρότητα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σας ξεκινούν με κάποιες ανασφάλειες και ανησυχίες αλλά σύντομα βρίσκουν το δρόμο τους. Ο έντονος προβληματισμός της προηγούμενης χρονιάς μένει πίσω σας και η ηρεμία ξαναβρίσκει τη θέση της στη ζωή σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές ειδικά μέχρι τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ όμορφη σχέση με ένα πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον. Αν έχετε ήδη κάποια σχέση, η χρονιά αυτή κρύβει κάποιες ανησυχίες, που θα πρέπει να ξεπεράσετε με ψυχραιμία και υπομονή. Το 2012 θα σας φέρει στα όρια των αντοχών σας σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας και να μην παρασυρθείτε σε λάθη που δεν διορθώνονται. Να ξέρετε πως είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα από τον διάλογο και την καλή επικοινωνία.


Λέων

Γενικές προβλέψεις

Το 2012 δεν ξεκινάει με τις καλύτερες διαθέσεις για εσάς καθώς ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και θα σας φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Γενικά δεν πρέπει να το βάλετε κάτω και να αφήσετε τους στόχους σας επειδή τα σχέδιά σας καθυστερούν. Άλλωστε, αμέσως μετά, ο Δίας ξεκινάει την πορεία του στους Διδύμους και δημιουργεί ένα κλίμα πιο ευχάριστο και ανάλαφρο. Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό σας και δείξτε σχολαστικότητα και προσοχή σε όσα προβλήματα προκύπτουν. Τον Αύγουστο ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και θα καταφέρετε να δρομολογήσετε τις καταστάσεις όπως θέλετε, ενώ από τις 6 Οκτωβρίου που ο Κρόνος περνά στον Σκορπιό αρχίζει να δημιουργείται ένα καλύτερο αύριο για εσάς και η αισθηματική αλλά και οικονομική εύνοια συνεχίζονται μέχρι τέλος του χρόνου.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η δουλειά σας θα σας προβληματίσει πολύ το 2012 και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε απρόσμενα γεγονότα. Μέχρι τον Ιούνιο, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείτε να κάνετε, γιατί η ανάδρομη κίνηση πολλών πλανητών θα φέρει καθυστερήσεις και ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Γενικά δείξτε προσοχή σε συζητήσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα το καλοκαίρι όπου οι εκλείψεις σας επηρεάζουν (Ηλιακή στις 20 Μαΐου και Σεληνιακή στις 4 Ιουνίου). Από τις 12 Ιουνίου όπου ο Δίας παραμένει στους Διδύμους μέχρι το τέλος του χρόνου, μπορείτε να ξεπεράσετε πολλά λάθη και προβλήματα και να κάνετε καινούργιες συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχετε γιατί θα υπάρχει η τάση να κάνετε πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σας και τα οικονομικά σας θα είναι σε καλό επίπεδο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το πρώτο εξάμηνο τα αισθηματικά σας είναι λίγο ασαφή και μπλεγμένα, οπότε και η ερωτική σας διάθεση είναι κατά πολύ μειωμένη. Άλλωστε, με τον Ερμή ανάδρομο, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, πρώτα στο ζώδιο του Κριού και έπειτα στους Ιχθείς, δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Η ένταση, τα νεύρα και η ασυνεννοησία θα είναι χαρακτηριστικά της σχέση σας και απαιτείται περισσότερη προσπάθεια από εσάς για να αποφύγετε γκρίνιες και παράπονα καθώς δεν αφιερώνετε τον απαιτούμενο χρόνο στο σύντροφό σας. Ωστόσο, από το τέλος Ιουνίου τα πράγματα θα βελτιωθούν. Προσπαθήστε να εξωτερικευτείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες που υπάρχουν στη σχέση σας. Το τελευταίο τρίμηνο, με τον Κρόνο να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό θα ζήσετε μοναδικές στιγμές και μέχρι το τέλος του χρόνου η περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή στην κατεύθυνση που θέλετε.


Παρθένος

Γενικές προβλέψεις

Το 2012, κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι ταραχώδες και έντονο, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας για το πρώτο εξάμηνο και το διάστημα είναι κατάλληλο για να φτιάξετε το κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Καλό είναι να είστε ψύχραιμοι και να μην στενοχωριέστε χωρίς λόγο με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι διαφωνούν μαζί σας. Επίσης αυτό το διάστημα αποφύγετε την υπερένταση και την κούραση γιατί η υγεία σας κινδυνεύει. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Κριού και των Ιχθύων, φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά ζητήματα και θα χρειαστεί καλός προγραμματισμός στα έξοδά σας. Προσοχή θα χρειαστεί και κοντά στις Εκλείψεις (Ηλιακή στις 20 Μαΐου και Σεληνιακή στις 4 Ιουνίου) γιατί σας βάζουν σε κινδύνους. Από εκεί και μετά, ο Δίας κάνει την είσοδό του στους Διδύμους και η καθημερινότητά σας γεμίζει με συναίσθημα και δημιουργικότητα. Γενικά το καλοκαίρι θα πάει πολύ καλύτερα από τον υπόλοιπο χρόνο και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σας επικρατεί από την αρχή του χρόνου ο δυναμισμός σας και θα έχετε πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σας. Ωστόσο, το ανάδρομο σκηνικό λειτουργεί αποτρεπτικά, για να κάνετε αλλαγές ή να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή, γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, στο τέλος Μαρτίου θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να ακούσετε τις απόψεις και τις συμβουλές των συναδέλφων σας, για να μη δημιουργήσετε ρήξεις και προβλήματα. Από τον Μάιο οι συνθήκες θα είναι καλύτερες για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 12 Ιουνίου, σας βοηθά να βρείτε τρόπους για να καταφέρετε όσα θέλετε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη αντιμετώπιση και προνοητικότητα. Καλύψτε πρώτα τις υποχρεώσεις σας και μετά μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε χρήματα για εσάς. Άλλωστε, από τον Ιούνιο και μετά μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν υπάρχει μια σχέση από το παρελθόν που σας απασχολεί, αυτόν τον χρόνο θα επανέλθει στο προσκήνιο. Άλλωστε η γοητεία και ο ερωτισμός σας είναι ανεβασμένοι και γίνεστε ακαταμάχητοι. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, μπορείτε να απολαύσετε τα φλερτ, τον έρωτα και τις ρομαντικές στιγμές που σας προσφέρει η σχέση σας ή μια νέα γνωριμία. Όπως και να έχει, καλύτερα να καθυστερήσετε τις καθοριστικές αισθηματικές αποφάσεις της ζωής σας, για να τις πάρετε από τον Αύγουστο και μετά. Πάντως, οι δεσμευμένοι θα φτάσετε κοντά στην ιδέα της δημιουργίας οικογένειας και θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε από τον σύντροφό σας.


Ζυγός

Γενικές προβλέψεις

Το 2012 για εσάς ξεκινάει με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, κάτι που επηρεάζει τις προσωπικές σας υποθέσεις και ταυτόχρονα δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον γύρω σας. Μην παρασύρεστε από τη νευρικότητα και την απαισιοδοξία και βρείτε τρόπους να αντιμετωπίζετε τα αδιέξοδα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας. Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Κριό και τους Ιχθείς, από τις 12 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου. Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από τον Ιούνιο και μετά, θα σας βάλει σε μια άλλη τροχιά σκέψης. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτήν την περίοδο στα αισθηματικά σας και γίνετε πιο δεκτικοί απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους ή σε όσους διεκδικούν το ενδιαφέρον σας. Στις 6 Οκτωβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας, για να περάσει στον Σκορπιό και σας δημιουργείται η ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση. Έτσι θα κάνετε πιο δημιουργική την καθημερινότητά σας και θα ασχοληθείτε με νέες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Φέτος θα μπορέσετε να προχωρήσετε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις προς όφελός σας. Πολλά από αυτά που είχατε στο μυαλό σας ίσως να θέλουν επανεξέταση, γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Ο Κρόνος θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Ιουνίου, και θα πρέπει να περιορίσετε τον εκνευρισμό και την υπερένταση που θα προκύψουν από μικρές αναποδιές. Οι φιλοδοξίες που έχετε απαιτούν υπευθυνότητα και λίγο πιο συντηρητικές κινήσεις. Διατηρήστε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας και αποφύγετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα καλοκαιριού. Ο Άρης από το ζώδιό σας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σας βγάζει από το αδιέξοδο και σας δίνει τη δυνατότητα να επηρεάσετε όσους θέλετε για να φτάσετε με μεγαλύτερη ευκολία στους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλά επίπεδα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα μεγάλα έξοδα, γιατί πολύ εύκολα θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ο Άρης από τις 4 Ιουλίου και μετά, θα σας δώσει πολύ καλές ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μέχρι τέλος του χρόνου, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αισθητά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου είναι ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς για εσάς. Βέβαια, ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο μέχρι τις 4 Ιουλίου και το διάστημα από 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία, οπότε υπάρχουν παρεξηγήσεις και μικροεντάσεις με τον άνθρωπό σας, όμως ο Ουρανός από τον Κριό λειτουργεί υποστηρικτικά για την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε μόνιμη σχέση, αυτό τον χρόνο θα συνειδητοποιήσετε πόσο θέλετε τον άνθρωπό που βρίσκεται δίπλα σας. Θα ζήσετε ερωτικές στιγμές που θα θυμίζουν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας και θα ανοίξετε ένα νέο συναισθηματικό κεφάλαιο. Από τον Ιούνιο και μετά, που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους, θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε όλες τις αισθηματικές σας διαφορές και θα αποφασίσετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Όσοι είστε μόνοι ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις. Μια απρόβλεπτη γνωριμία θα εξελιχθεί σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από όσα είχατε στο μυαλό σας ως τώρα. Προσοχή κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκλείψεων (Ηλιακή στις 13 Νοεμβρίου και Σεληνιακή στις 28 του ίδιου μήνα) γιατί ο παρορμητικός και η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε καταστροφικές κινήσεις.


Σκορπιός

Γενικές προβλέψεις

Το 2012 είναι για εσάς χρονιά εξελίξεων αλλά και προσπαθειών σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανάδρομος από 11 Απριλίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την κίνηση του Άρη, για το πρώτο εξάμηνο του έτους, στην Παρθένο, με αποτέλεσμα να ωθείστε σε δυναμικές αποφάσεις. Θα χρειαστεί βέβαια κόπος και δουλειά, μέχρι να φτάσουν οι καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλά μόλις δείτε τα πρώτα αποτελέσματα θα πάρετε κουράγιο για να συνεχίσετε. Με τον Δία να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο και θα βρείτε λίγο περισσότερο χρόνο για να αφιερώσετε στη σχέση σας. Από εκεί και μετά, το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, θα αυξήσει την ενεργητικότητά σας, και θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να φτάσετε στους στόχους σας. Στις αρχές του Οκτώβρη ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας και θα πρέπει να μαζέψετε τις δυνάμεις σας για να τακτοποιήσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στη δουλειά σας σάς περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αυτόν τον χρόνο. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012), γιατί θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες με τους συνεργάτες σας. Ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τον Ιούνιο, σας δίνει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να καταφέρετε πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Το καλοκαίρι θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας αρκεί να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας. Στα οικονομικά σας, χρειάζεται προσοχή γιατί πολύ εύκολα θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να ξοδεύετε χρήματα για τα άκρως απαραίτητα και κρατήστε τα υπόλοιπα, για να κάνετε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται στα καλύτερά του, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου για το πρώτο εξάμηνο, θα σας δημιουργήσει ερωτική διάθεση, αλλά και ζήλια και κτητικότητα. Αυτή η στάση σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, θα φέρει κόντρες και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας, γιατί από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι το τέλος του χρόνου, τα αισθηματικά σας γίνονται πιο ξεκάθαρα και θα ζήσετε στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό, έρωτα και πάθος. Προσοχή από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 7 Οκτώβρη γιατί η Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 13 Νοεμβρίου και δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες. Αν το 2012 σας βρίσκει μόνους, να θυμάστε πως μπορείτε να ζήσετε περιπέτειες το πρώτο εξάμηνο του χρόνου αλλά μετά θα σταθεροποιήσετε μια ενδιαφέρουσα σχέση.


Τοξότης

Γενικές προβλέψεις

Το 2012, έχει αρκετές εντάσεις, καθώς το πλανητικό σκηνικό αλλάζει το πρόγραμμα που έχετε βάλει σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Από τον Ιανουάριο ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου και θα συμπέσει με την επίσης ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απρίλη, μια συγκυρία που θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και αρκετές παρεξηγήσεις. Αυτό θα σας κάνει να αλλάξετε την στάση σας τόσο στο χώρο της δουλειάς, όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Ωστόσο, ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ειδικά το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 12 Ιουνίου και μετά, θα σας κάνει δημιουργικούς και ερωτικούς και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Το 2012 είναι ένας εξαίρετος χρόνος για τα επαγγελματικά σας. Παρά τους εξαντλητικούς ρυθμούς, ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέα επαγγελματικά πλάνα και θα σας ανοίξει το δρόμο για καινούργιες προοπτικές. Μπορεί να αναλάβετε νέες ευθύνες και γενικότερα να εξελιχθείτε. Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία του Ερμή (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012) είναι επίφοβη και καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις που αφορούν τον τομέα της καριέρας σας. Πάντως, από το καλοκαίρι και μετά θα μπορείτε να ολοκληρώσετε όλα όσα σχεδιάζατε το περασμένο διάστημα και θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες κινήσεις καθοριστικές για την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Τα οικονομικά σας φαίνεται πώς βελτιώνονται και η τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύετε αλόγιστα, αλλά να κάνετε οικονομία, γιατί με τον Κρόνο στον Σκορπιό στις 6 Οκτωβρίου έρχονται δύσκολες μέρες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται μέσα στο 2012. Θα νιώσετε συναισθηματική επιβεβαίωση και αποκατάσταση από μια ερωτική σχέση ή γνωριμία που θα σας κάνουν να χαρείτε ιδιαίτερα. Σε όλη την διάρκεια του χρόνου θα έχετε τη διάθεση για νέα σχέδια και όνειρα. Ο Δίας από τον Ταύρο, ταυτόχρονα με την πορεία του Ουρανού στον Κριό μέχρι τον Ιούνιο, θα σας χαρίσουν την εύνοιά τους και θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε κάποια όνειρα πραγματικότητα. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις που δεν έχετε σκεφτεί καλά. Αν είστε δεσμευμένοι, αυτό το χρόνο θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας και θα διώξετε τις αμφιβολίες που έχετε. Αν είστε μόνοι αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, και ασχοληθείτε με άτομα που αξίζουν τον κόπο και όχι με εφήμερες καταστάσεις. Με την τελευταία Έκλειψη Σελήνης, που θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από ένα φιλικό πρόσωπο και να κάνετε μια σχέση ζωής.


Αιγόκερως

Γενικές προβλέψεις

Η αρχή του 2012 σας βρίσκει σε ένταση και δημιουργικότητα και οι κινήσεις σας θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή σας. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το καλοκαίρι, σε ανάδρομη κίνηση από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου, και το διάστημα αυτό είναι καθοριστικό για να αναδιοργανώσετε όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά σας. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να μη βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις και να έχετε μια λανθασμένη άποψη για την πραγματικότητα. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σας, θα δείτε τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά και οι επαφές σας τότε θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Από τις 6 Οκτωβρίου και μετά, που ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, καλό είναι να αποφύγετε κινήσεις που έχουν ρίσκο και να παραμείνετε πιστοί σε όσα έχετε προγραμματίσει.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Το 2012 βρίσκει τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου για το πρώτο εξάμηνο και προωθεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας. Αλλά και η κίνηση του Κρόνου στον Ζυγό δημιουργεί νέες προοπτικές στην κοινωνική σας προβολή και καταξίωση και σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, αλλά από τις 4 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου, που ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται στον Ζυγό, μπορείτε να μιλήσετε με προϊσταμένους και συνεργάτες για να προωθήσετε τις απόψεις και τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας, θα περάσετε δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα καθώς κάποιοι μήνες θα πηγαίνουν καλά και κάποιοι θα σας βρίσκουν χρεωμένους. Συγκρατήστε τα έξοδά σας για να φέρετε μια ισορροπία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτό τον χρόνο τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και θα κάνετε ανακατατάξεις, που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Αν είστε δεσμευμένοι, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας θα δημιουργήσουν πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα σας κάνει να δείτε πιο σοβαρά τη σχέση σας και να σκεφτείτε ακόμα και το γάμο. Προσοχή στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από 16 Μαΐου μέχρι 28 Ιουνίου, γιατί τότε μια ρομαντική στιγμή μπορεί στιγμιαία να εξελιχθεί σε παρεξήγηση. Από εκεί και μετά, η αισιοδοξία θα επιστρέψει και τα κοινά σας όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αν είστε μόνοι, να ξέρετε ότι φέτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε το άτομο που επιθυμείτε και ιδιαίτερα το διάστημα που ο Δίας και η Αφροδίτη θα συμπορεύονται στους Διδύμους. Από τον Ιούνιο μέχρι 8 Αυγούστου είναι πολύ πιθανό να έρθει ένας έρωτας που θα αλλάξει τη ζωή σας.


Υδροχόος

Γενικές προβλέψεις

Το 2012 βρίσκει τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας που σημαίνει ότι η κούραση και η ταλαιπωρία συνεχίζονται μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου όπου παίρνετε μια ανάσα και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ο Άρης από την Παρθένο, για το πρώτο εξάμηνο του έτους, σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Απριλίου, θα κάνει τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και κυρίως τους συνεργάτες σας, να αναγνωρίσουν την αξία σας και να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές σας. Τα διαστήματα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012), θα είναι περισσότερο προβληματικά και θα δημιουργήσουν δυσκολίες και επιπλέον έγνοιες. Όμως, ο κυβερνήτης σας Ουρανός από τον Κριό θα σας στέλνει την εύνοιά του ώστε να διανύσετε μια δημιουργική χρονιά. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους και τα άγχη που σας δημιουργούν καθημερινά προβλήματα για να πάτε μπροστά.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Ο Άρης στην Παρθένο το πρώτο εξάμηνο του έτους, παράλληλα με αυτή του Δία στον Ταύρο, σας οδηγεί σε λύσεις σχετικά με οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν. Η διεκπεραίωσή τους θα σας κάνει να αισθανθείτε ανακούφιση και αισιοδοξία. Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό θα σας βοηθήσει να πετύχετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και να κάνετε επαφές και ταξίδια που θα προωθήσουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Το καλοκαίρι, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 8 Αυγούστου, θα πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και θα υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Από τον Σεπτέμβριο και μέχρι τον Νοέμβριο, θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν αρκετή προσοχή, γιατί συνεχώς θα βγαίνουν έξοδα στην επιφάνεια. Φροντίστε να τακτοποιείτε τις εκκρεμότητες που έχετε και να αποφύγετε περιττές αγορές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας διάθεση επανέρχεται και φέρνει αλλαγές στη ζωή σας. H επικοινωνία με το σύντροφό σας θα είναι σε αρκετά καλά επίπεδα και θα μπορείτε να ξεκουράζεστε πλάι του από τα διάφορα προβλήματα. Η σχέση σας θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, καθώς θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και τα προβλήματα. Προσοχή χρειάζεται το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, από τις 16 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουνίου, γιατί η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Το καλοκαίρι πάντως, προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό και κοινωνικό. Το ίδιο ισχύει και για όσους είστε αδέσμευτοι αφού ο Δίας από τους Διδύμους, από τις 12 Ιουνίου και μετά, θα σας φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που θα σας αλλάξει και θα σας κάνει να δείτε με πιο αισιόδοξη και θετική ματιά τη ζωή σας.


Ιχθείς

Γενικές προβλέψεις

Το 2012 φέρνει επιπλέον υποχρεώσεις καθώς ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σας από τις 4 Φεβρουαρίου και σε ανάδρομη πορεία από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι το τέλος του χρόνου φορτίζοντας σας με επιπλέον ευθύνη απέναντι στα άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Αυτό θα σας αναγκάσει να προγραμματίζεστε καλύτερα και να προσέχετε ακόμα και τις λεπτομέρειες. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, γιατί πολλές στιγμές θα οδηγηθείτε σε αρνητικές συμπεριφορές. Για να αποφύγετε τις ρήξεις μείνετε ουδέτεροι και αποστασιοποιημένοι. Από τον Ιούνιο και μετά, ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους και θα σας φέρει θετική διάθεση και η επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας θα βελτιωθεί αισθητά. Από τον Οκτώβριο και μετά όμως, με τον Κρόνο να περνάει στον Σκορπιό, αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία, οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και πολλά δεδομένα της ζωής σας ίσως αλλάξουν ριζικά.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Το 2012 φέρνει περισσότερη δουλειά και οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι για να καταφέρετε να παραμείνετε στη θέση σας. Κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια οφείλονται στον Ερμή, τα διαστήματα που θα κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012) και στα οποία πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας και μην οδηγείτε τα πράγματα στα άκρα. Από τις 12 Ιουνίου και μετά, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες ώστε το φθινόπωρο να σας βρει πιο ώριμο και αποφασισμένο για το τι θέλετε να κάνετε. Τα οικονομικά σας από την άλλη, είναι σε αρκετά καλό δρόμο και με λίγη συνέπεια και αυτοσυγκράτηση, μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας ή ακόμα και να αποταμιεύσετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά, να συμπορεύεται με τον Δία στον Ταύρο μέχρι τις 12 Ιουνίου. Η σχέση σας αναθερμαίνεται και μένουν πίσω όλες οι κακές στιγμές. Θα αισθανθείτε δικαιωμένοι που μείνατε πιστοί σε αυτή τη σχέση και θα ξαναθυμηθείτε τους λόγους που σας έκαναν να ερωτευτείτε το συγκεκριμένο άτομο. Το διάστημα του καλοκαιριού απαιτεί προσοχή για εφήμερες περιπέτειες και φλερτ που θα ταράξουν τις ισορροπίες σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, το 2012 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και στις νέες γνωριμίες, γιατί έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Φροντίστε να κάνετε μια συνειδητή επιλογή για να μην νιώσετε προδομένοι με την πρώτη δυσκολία.

http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ