Ο Νίκος Μακρόπουλος «Δεν χρωστάει»

 

Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού και το trailer της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό»


Η νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη, «Λάρισα Εμπιστευτικό», έρχεται στις 3 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους και εκεί θα ακούσουμε τον Νίκο Μακρόπουλο να τραγουδάει «Δεν χρωστάω».


Στο «Δεν χρωστάω», συμμετέχουν τα Παιδιά από την Πάτρα, τη μουσική έγραψαν οι Χρήστος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Δεληκούρας, ενώ οι στίχοι είναι επίσης του Βαγγέλη Δεληκούρα. Το soundtrack της ταινίας κυκλοφορεί από τη Legend.

Δείτε το βίντεοκλιπ και ακούστε τον Νίκο Μακρόπουλο να τραγουδάει «Δεν χρωστάω»:






Στην ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό» θα δούμε ένα πλούσιο cast ηθοποιών, καθοδηγούμενων από τον Στράτο Μαρκίδη, να έρχονται αντιμέτωποι με μία άκρως εμπιστευτική υπόθεση.

Στην υπόθεση της ταινίας, δύο χωρία, η Πεζούλα και η Βρυσούλα, χωρίζονται από ένα τοίχο που είναι χτισμένο από άκρη σε άκρη. Η ζωή κυλάει ήρεμα, καθώς κανείς δεν ανακατεύεται στη ζωή του άλλου. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο «Καλλικράτης» να ενώσει τα δύο χωριά και τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω!


Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται. Οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.


Ακολουθεί το trailer της ταινίας:






http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης