Κοσμική κυρία έδειρε την ερωμένη του άντρα της


ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαμός έγινε στην Κύπρο όταν μια κύπρια κοσμική κυρία έπιασε στα πράσα τον γνωστό άντρα της με μια άλλη γυναίκα. Μάλιστα φέρετε να πλάκωσε στο ξύλο με σκουπόξυλο την γκόμενα και της έσκισε τα ρούχα.



Σε αστυνομικό σταθμό της Λευκωσίας στην Κύπρο, κατέληξε μια γνωστή κοσμική οικογένεια της πόλης και μια ξανθιά γκόμενα, με αφορμή τις εξωσυζυγικές σχέσεις του «οικογενειάρχη» με νεαρή κοπέλα!


Η πέτρα του σκανδάλου έχει να κάνει με την παράνομη ερωτική σχέση γνωστού διευθυντικού στελέχους και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστής τράπεζας με τσαχπινιάρα νεαρότερή του!


Σύμφωνα με πληροφορίες του showbiz.com.cy γνωστή κοσμική κυρία της Λευκωσίας, ανακάλυψε ότι ο άντρας της διατηρούσε σχέση με άλλη κοπέλα, με αποτέλεσμα να εντοπίσει την ερωτική τους φωλιά και φυσικά να κάνει σκηνή! 

Η αγανακτισμένη και δυστυχώς απατημένη γυναίκα μπήκε στο διαμέρισμα σαν μαινόμενος ταύρο κρατώντας σκουπόξυλο και πραγματικά έκανε μαύρη στο ξύλο την φιλενάδα του άντρα της!!!

Ακολούθως πήγε στο υπνοδωμάτιο, έσκισε όλα τα ρούχα της κοπέλας, από τουαλέτες μέχρι και εσώρουχα, έσπασε ότι βρήκε μπροστά της και ακολούθως αποχώρησε «κυρία»! Ως αποτέλεσμα, η «γκόμενα» κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, στην ο οποία κλήθηκαν όλοι για κατάθεση.


Το διαβάσαμε στο newsit.gr

Σχόλια

  1. i kosmiki kipria kiria kakos ta ekane ola afta. eprepe na ton ftisi ton sizigo tis sta moutra kai na tou pi na pai na g...... kai na ton paratisi mia gia panta. ean den itan afti i kopela tha itan mia alli. kai ego kipria eimai alla den tha eftana se afto to simio xeftelismou. poli katinistiko.kratise tin axioprepia sou kiria mou antres iparhoun polli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ