Ο χορευτής πιγκουίνος επιστρέφει σε 3D


Φωτογραφίες και trailer της ταινίας «Happy Feet 2»

 
Το «Happy Feet», η βραβευμένη με όσκαρ κινηματογραφική επιτυχία, επιστρέφει. Η συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας, θα ταξιδέψει το κινηματογραφικό κοινό για ακόμη μια φορά στα υπέροχα τοπία της Ανταρκτικής μέσα από μια εκπληκτική 3D παραγωγή.


Στην υπόθεση της ταινίας, «Happy Feet 2»,ο Μάμπλ, ο σταρ της κλακέτας, αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί ο γιος του, ο Έρικ, φοβάται το χορό.


Μη θέλοντας να χορέψει, ο Έρικ το βάζει στα πόδια για να συναντήσει τον πανίσχυρο Σβεν, έναν πιγκουίνο που μπορεί να πετάξει!


Ο Μάμπλ ξέρει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστεί αυτό το μοναδικό χάρισμα. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η γαλήνη του κόσμου τους θα διαταραχθεί για ακόμη μια φορά από πανίσχυρες δυνάμεις.


Ο Έρικ βλέπει ότι ο πατέρας του έχει τσαγανό όταν ο Μάμπλ θα ενώσει για ακόμη μια φορά όλες τις φυλές των πιγκουίνων με άλλα υπέροχα πλάσματα - από μικροσκοπικά κριλ μέχρι γιγάντιους θαλάσσιους ελέφαντες - για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ
 

Με τις φωνές των: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Στεφανόπουλος, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ντίνος Σούτης, Νέστορας Κοψιδάς, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Σπυρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Χρήστος Θάνος, Όθων Μεταξάς, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Άριελ Κωνσταντινίδη, Δημήτρης Δημόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Συριώτης, Άρης Τρουπάκης




Διάρκεια: 99’
Πρώτη Προβολή: 24 Νοεμβρίου
Διανομή: VILLAGE FILMS


















http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ