Κρήτη: Παντρεύτηκαν 11/11/11 στις 11.11 το πρωί


Πρεβεζάνος ο γαμπρός

Πολλοί έχουν χαρακτηριστεί ως οι γάμοι της χρονιάς, με αποκορύφωμα βεβαίως αυτούς των πριγκίπων Γουίλιαμ της Βρετανίας και Αλβέρτου του Μονακό, ωστόσο ο πραγματικός γάμος του... 11 έγινε στο δήμο Φαιστού της Κρήτης. 


Γιατί; Γιατί πολύ απλά, ένα ζευγάρι  ενώθηκε με τα δεσμά ακριβώς στις 11.11 το πρωί σήμερα, που είναι 11/11 του 2011. Φουλ του 11 δηλαδή!

Σε πολλά μέρη του κόσμου έχουν προγραμματιστεί γάμοι, ακόμα και... γέννες, καθώς η σύγκλιση αυτή των άσων θεωρείται τυχερή. 


Ωστόσο ο στρατιωτικός Λεωνίδας Δημητρίου από την Πρέβεζα και η λογοθεραπεύτρια Άννα Μαρία Τσαφαντάκη από το Μορώνι της Κρήτης το τράβηξαν ακόμα περισσότερο, καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή γεμάτη συμβολισμούς ακριβώς στις 11 και 11 το πρωί (άραγε και 11 δευτερόλεπτα;).

Όπως αποκαλύπτει το cretalive, από όπου και το πλούσιο φωτορεπορτάζ, ο γαμπρός πήγε εγκαίρως στο δημαρχείο και περίμενε τη νύφη στα σκαλιά του Δημαρχείου λίγο πριν τις 11.00 το πρωί. 


Δεν ξέρουμε αν η αναμονή είχε διάρκεια... 11 λεπτά, γεγονός είναι πάντως ότι όταν αυτή ήρθε και καθώς ανέβαινε τα σκαλιά για να της δώσει την ανθοδέσμη, μέτρησε δυνατά ως το επτά τα ισάριθμα σκαλοπάτια, όσα δηλαδή είναι και τα χρόνια γνωριμίας τους.

Για το γάμο που είχε προγραμματιστεί από μέρες, ο γαμπρός ζήτησε να ξεκινήσει 11.07, σ´ έναν ξεχωριστό συμβολισμό της γνωριμίας τους, ενώ απαραίτητο ήταν να ολοκληρωθεί στις 11.11, ώστε όλοι οι αριθμοί να είναι...1!  


Την τελετή πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Φαιστού Σάββας Καμπουράκης, ενώ οι νεόνυμφοι πλέον, είχαν φέρει και τον...δικό τους αντιδήμαρχο Πρέβεζας για παν ενδεχόμενο. 

Δεν ξέρουμε αν είχαν κάνει και πρόβες για να τα προλάβουν όλα αυτά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γεγονός είναι πάντως ότι όλα πήγαν καλά και έτσι ο Λεωνίδας και η Άννα Μαρία είναι πλέον και επισήμως ανδρόγυνο με αυτόν τον άκρως πρωτότυπο γάμο...
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης