Στην Ελβετία τον έψαχναν στην Κακαβιά τον έπιασαν

Συνελήφθη χθες (26-10-2011) το απόγευμα στην Κακαβιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 49 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ελβετικές αρχές... 


...για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην Ελβετία το 2003 και για μετέπειτα νομιμοποίηση των εσόδων από τις παράνομες δραστηριότητες («ξέπλυμα χρήματος»).
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.


Σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για απόπειρα κλοπής Ιερού Ναού


Χθες (26-10-2011) το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν στο Καρτέρι Θεσπρωτίας, τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Βουλγαρίας (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 30,29 και 42 ετών, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες πρώτες πρωινές ώρες της 26-10-2011 διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρτερίου Θεσπρωτίας, ερεύνησαν το χώρο προκαλώντας φθορές και επειδή δεν κατέστη δυνατή η αφαίρεση χρημάτων και τιμαλφών, τράπηκαν σε φυγή. 

Στη συνέχεια, μετά από αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Καρτερίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης