Έλληνες γιατρούς ζητούν τα γερμανικά νοσοκομεία

Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη
 
Έλληνες γιατρούς, με γνώση γερμανικής γλώσσας, αναζητούν για εργασία σε νοσοκομεία και κλινικές στη Γερμανία. 
 
Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη σχετική ενημερωτική εκδήλωση για τους έλληνες επιστήμονες που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στα γερμανικά νοσοκομεία.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, για την ενημέρωση Ελλήνων γιατρών, καθώς και πτυχιούχων της Ιατρικής σχολής που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία. 
 
Οι ειδικότητες  

Οι ειδικότητες που χρειάζονται τα γερμανικά νοσοκομεία είναι: Ψυχιατρική, Νευρολογία, Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία, Ψυχοσωματική, Δικαστική Ψυχιατρική, Αγγειοχειρουργική, Χειρουργός Τραύματος, Εντατική Θεραπεία, Καρδιολόγος, Ουρολόγος, Οικολόγος, Αναισθησιολόγος, Γαστρεντερολόγος, Νευροχειρουργός,  Ατυχημάτων και Επανορθωτική Χειρουργική, Παθολόγος, Παιδίατρος, Ραδιολόγος, Πνευμονολόγος, Αιματολόγος, Ιατρικός Διευθυντής με εμπειρία στην Κοινωνική Παιδιατρική, Ωτορινολαρυγγολόγος, Σπλαγχνική Χειρουργική με εμπειρία στην Εντατική Θεραπεία, Βοηθός Ιατρικής, Ραδιοθεραπεία.

Η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr.

Πέτρος Κατσάκος

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης