Σε καλό δρόμο φαίνεται να έχουν μπει οι εργασίες κατασκευής εισόδου του Καναλλακίου


Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάργας Αθανάσιο Λιόλιο τα προβλήματα που υπήρχαν στο έργο και εμπόδιζαν την συνέχιση και την ολοκλήρωσή του ξεπερνώνται ένα-ένα και εκτιμά ότι μέσα στο Δεκέμβριο θα γίνει εφικτή η συνέχιση των εργασιών. 


Μέχρι στιγμής έχει εκτελεστεί το 60% των εργασιών και σύμφωνα με τον κ.Λιόλιο καλώς εχόντων των πραγμάτων σε ενάμισι περίπου χρόνο από σήμερα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργου προϋπολογισμού περίπου 8 εκ. ευρώ, που προβλέπει την κατασκευή δρόμου μήκους 5 χιλιομέτρων. Το έργο ξεκίνησε το 2009 και από την στιγμή που παρουσιάστηκαν τα προβλήματα στην εφαρμογή της μελέτης πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες συσκέψεις έτσι ώστε να βρεθεί τρόπος για την συνέχιση των εργασιών. 

Η νέα Δημοτική Αρχή επικέντρωσε τις προσπάθειές της στην άρση των αδιεξόδων που είχαν δημιουργηθεί αλλά και στην αναζήτηση των αναγκαίων κονδυλίων για τις μετατροπές που απαιτούνται έτσι ώστε το έργο να μπορέσει να συνεχιστεί. 

Ο κ. Λιόλιος δηλώνει πλέον αισιόδοξος για την έκβαση των εργασιών, υπογραμμίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα ενώσει την ενδοχώρα του Δήμου Πάργας με την παραλιακή εθνική οδό και θα αναδείξει τόσο τις ακτές όσο και τα αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ