Απεργία στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Δεν γίνονται δρομολόγια


Την έξοδο των λεωφορείων από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού έχουν αποκλείσει από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας και των λοιπών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει για σήμερα Πέμπτη.



Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να φύγει κανένα λεωφορείο για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του, παρόλο που οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ είχαν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά καθώς οι περισσότεροι οδηγοί τυγχάνουν και ιδιοκτήτες των λεωφορείων, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται έτσι τα περισσότερα δρομολόγια.


Προφανώς δεν υπολόγιζαν στο ενδεχόμενο να αποκλείσουν οι απεργοί την έξοδο των λεωφορείων από τον Κηφισό. Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά οι απεργοί, η κατάληψη στα ΚΤΕΛ θα διαρκέσει για πολλές ώρες και οι εργαζόμενοι επιτρέπουν μόνο στα λεωφορεία που επιστρέφουν να αποβιβάζουν τους επιβάτες τους, όχι όμως και να αναχωρούν.

Κατά συνέπεια, διεξάγονται κανονικά τα δρομολόγια για Αθήνα, δεν φεύγει όμως κανένα από την πρωτεύουσα για οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.


Το πρόβλημα επιτείνεται από το γεγονός ότι λόγω του επικείμενου τριημέρου, μόνο για σήμερα Πέμπτη είχαν προγραμματιστεί 350 δρομολόγια που τα περισσότερα είχαν και αυξημένη πληρότητα. 

Σοβαρό πρόβλημα από την απεργία αναμένεται επίσης να παρατηρηθεί στα αστικά ΚΤΕΛ, τα οποία λειτουργούν εντός νομών και στα οποία εργάζονται κυρίως υπάλληλοι και όχι ιδιοκτήτες λεωφορείων...

http://www.star.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης