ΑΡΤΑ: Διαμαρτυρία συνταξιούχων

Η Ένωση Πολιτικών Συντ/χων Ν. Άρτας διαμαρτύρεται εντονότατα, διότι, με διάταξη του «Πολυνομοσχεδίου», το Μετοχικό Ταμείο Πολιτ. Υπαλλήλων μεταφέρεται από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. 


Σε σχετική επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τους Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ν. Άρτας, την οποία υπογράφουν για το Δ.Σ. της Ένωσης ο Πρόεδρος Ναπολέων Μακρής και ο Γ. Γραμματέας Ναπολέων Μαργώνης, και η οποία κοινοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε. Ν. Άρτας και στο Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ. αναφέρονται επίσης τα εξής: 

"Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί και Βουλευτές της Κυβέρνησης,Γνωρίζετε ότι το Ταμείο μας είναι ένα ειδικό Ταμείο του Κράτους, το οποίο είναι ανταποδοτικό και λειτουργεί από το 1867 με τις εισφορές των ασφαλισμένων, χωρίς να επιδοτείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. 

Η ενοποίησή του με άλλα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης θα επιφέρει συρρίκνωση των επικουρικών συντάξεων των Πολιτικών Συντ/χων του Δημοσίου.Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις στις συντάξεις μας, αρκετά πληρώσαμε τα δύο τελευταία χρόνια".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης