Γιούχα και στην 'Αρτα κατά την διάρκεια της παρέλασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Φώτο σημερινή από την αποχώρηση των επισήμων οι οποίοι εγκαταλείπουν την εξέδρα

Επεισοδιακή ήταν και στην Άρτα η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Πολίτες γιούχαραν τους επισήμους και τους πέταξαν πλαστικά μπουκάλια και αυγά, ενώ είχε αναρτηθεί πανό με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.



Οι μαθητές με "στροφή κεφαλής αριστερά" φώτο, έδωσαν επίσης το στίγμα της σημερινής ημέρας στην παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ. Επίσης κεντρικό σύνθημα που ακούγονταν από τους πολίτες ήταν το.. προδότες...

Γεγονός είναι ότι οι επίσημοι, κυρίως οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης, Παύλος Στασινός και η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, ήταν στο στόχαστρο των πολιτών που αντιδρούσαν για τα κυβερνητικά μέτρα, αλλά και την γενικότερη κυβερνητική πολιτική. Των αποδοκιμασιών δεν γλύτωσε και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος και άλλοι που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων.

Οι προαναφερόμενοι επίσημοι με το τέλος της παρέλασης φυγαδεύθηκαν από αστυνομικά όργανα και από το πίσω μέρος της πλατείας του Αγίου Δημητρίου όπου είχε στηθεί η σχετική εξέδρα.



ΣΗΜ: Οι φώτο είναι από: http://www.gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης