ΑΡΤΑ: ...Άρχισε και επίσημα το παζάρι

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ, 27 Σεπτεμβρίου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο «Κώστας Βάγιας» τα εγκαίνια της φετινής Εμποροπανήγυρης του Δήμου Αρταίων. 


Τα εγκαίνια ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο με τον καθιερωμένο αγιασμό και ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του προέδρου της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Χρ. Γιώτη. 

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι κ.ά. 

Στα εγκαίνια συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς» δίνοντας με την εμφάνιση της ένα ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση. Η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών υπάρχει σε κοντινή απόσταση χώρος πάρκινγκ. 

Εντός της Εμποροπανήγυρης, μπροστά από την είσοδο του Εκθεσιακού υπάρχει το περίπτερο του Δήμου Αρταίων όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα αξιοθέατα της πόλης και στα μνημεία της με τη βοήθεια του ψηφιακού ξεναγού. 

Επίσης υπάρχει προβολή ντοκιμαντέρ για την Άρτα, φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό. Παραπλεύρως του χώρου του παζαριού λειτουργεί το Λούνα Παρκ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης