ΧΑΣΙΑΚΟΣ: Θα εναντιωθούμε σε κάθε ενέργεια

"Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Τ.Κ. Θεοδωριάνων ανήκουν στους Θεοδωριανίτες" 


Πριν λίγο λάβαμε με e-mail και την ανακοίνωση του υποφηφίου Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστου Χασιάκου σ' ότι αφορά τα υδροηλεκτρικά έργα στα Θεοδώριανα. 


Ο κ. Χασιάκος με την ανακοίνωσή του αυτή είναι ξεκάθαρα εναντίον αυτών των έργων και υπογραμμίζει ότι "...θα εναντιωθούμε σε κάθε ενέργεια που θα δημιουργούσε δυσμενείς επιπτώσεις στο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον της περιοχής..."

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης - δήλωσης του κ. Χασιάκου έχει ως ακολούθως: "Με αφορμή την επιστολή των φορέων της Τοπικής Κοινότητας Θεοδωριάνων σχετικά με επικείμενη προσπάθεια κατασκευής νέων υδροηλεκτρικών έργων στα Θεοδώριανα δηλώνουμε: 

1. Σεβόμαστε τις απόψεις των φορέων και τις υιοθετούμε όσον αφορά την αναγκαιότητα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

2. Θα εναντιωθούμε σε κάθε ενέργεια που θα δημιουργούσε δυσμενείς επιπτώσεις στο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον της περιοχής, ιδιαίτερα δε από την κατασκευή υδροηλεκτρικών έργων ή αιολικών πάρκων.

3. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Τ.Κ. Θεοδωριάνων ανήκουν στους Θεοδωριανίτες και αυτοί πρέπει να έχουν αποφασιστικό και καθοριστικό λόγο για τον τρόπο αξιοποίησης τους.

4. Θα εργασθούμε για την βελτίωση των υποδομών στο οδικό δίκτυο, στα μονοπάτια, την ύδρευση, την άρδευση, θα προβάλλουμε τον λαϊκό μας πολιτισμό και την πολιτιστική μας κληρονομιά και θα προωθούμε ότι είναι συμβατό με ήπιες μορφές ανάπτυξης στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.


Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ

ΣΗΜ: Α-ΤΖ: Ύστερα και από αυτή την τοποθέτηση του κ. Χασιάκου είναι ξεκάθαρο πλέον ότι και οι τρείς υποψήφιοι Δήμαρχοι των Κεντρικών Τζουμέρκων εναντιώνονται στη δημιουργία νέων υδροηλεκτρικών φραγμάτων στα Θεοδώριανα

Σχόλια

  1. 3ΤΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΛΑ Κ Α Λ Α .ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ????? ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι η καλύτερη περίπτωση για Δήμαρχος στα Τζουμέρκα ο Χρήστος Χασιάκος. Έχει όραμα και θέληση στο να λειτουργήσει σωστά στα πρώτα βήματά του αυτός ο Δήμος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ .ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΝΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ.??????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης