ΠΡΕΒΕΖΑ: Σύσκεψη για το Λαογραφικό Μουσείο

Συρρακιώτες στην Πρέβεζα - ΦΩΤΟ αναμνηστική
Μια εφ όλης της ύλης συζήτηση η οποία αφορά την ολοκλήρωση του Λαογραφικού Μουσείου Συρρακιωτών Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Πρέβεζας. 


Στην σύσκεψη, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, θα συμμετάσχουν εκτός από το Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου καθώς και ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές. 

Στην συνάντηση θα γίνει απολογισμός των παρεμβάσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο Μουσείο, θα «επικαιροποιηθεί» το πλάνο των εργασιών που απομένουν, ενώ παράλληλα θα τεθούν οι προτεραιότητες που πρέπει να ακολουθηθούν για την ολοκλήρωσή του. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Δημήτρης Τσουμελέκας τονίζει ότι το ενδιαφέρον που έδειξαν οι φορείς να συμμετάσχουν στην συνάντηση αυτή είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για την προσπάθεια που καταβάλλουν και αφορά την ολοκλήρωση του Μουσείου, το οποίο θα στεγάσει την πλούσια ιστορία των Συρρακιωτών της Πρέβεζας.

Μαθήματα χορού

Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για τη νέα περίοδο ξεκινούν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας. Λειτουργούν τμήματα παιδικά και ενηλίκων. 

Οι εγγραφές γίνονται κάθε Κυριακή στα Γραφεία του Συλλόγου (Ιωαννίνων 165), για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα 5 με 8 το βράδυ και για τα τμήματα ενηλίκων 8 με 9 το βράδυ. 

Υπεύθυνοι χοροδιδάσκαλοι Δημήτρης Βαγγέλης τηλ. 6974194075 κ. Γιάννης Συγκούνας 6974418695.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης