Συγκέντρωση των ειδοποιητηρίων της Εφορίας στο Ε.Κ.Α.


Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άρτας με την οποία καλεί "όλους και όλες την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:30 στον χώρο της Δ.Ο.Υ. Άρτας να τους επιστρέψουμε τα χαράτσια" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ γνωστοποιεί πως «καθημερινά συγκεντρώνουμε στα γραφεία του Ε.Κ. Άρτας...
 

...(το πρωί 10- 12 και το απόγευμα 7-9, στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Άρτας, τηλ. 2681028023) τα ειδοποιητήρια της εφορίας και προχωράμε το αμέσως επόμενο διάστημα σε μαζικές κινητοποιήσεις». 

«Καλούμε τις Διοικήσεις των Σωματείων της περιοχής μας  να προετοιμάσουν ανάλογες πρωτοβουλίες στους εργασιακούς τους χώρους. 

-Με τον αγώνα μας θα επιβάλουμε το δίκιο της εργατικής τάξης. Από εμάς και τον αγώνα μας εξαρτάται αν θα υπάρξουν νικηφόρα αποτελέσματα. Να χρεοκοπήσει το κεφάλαιο και όχι η εργατική λαϊκή οικογένεια» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση. 

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Άρτας σας καλεί σε μαζική οργανωμένη άρνηση πληρωμής των νέων και παλιών χαρατσιών τονίζοντας: «Να τους γυρίσουμε το λογαριασμό πίσω. Αρνούμαστε τα χαράτσια. Αρνούμαστε την πολιτική που καταστρέφει τη ζωή την δική μας και των παιδιών μας. 

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία και οι κυβερνήσεις που την υπηρετούν. Δεν θα πληρώσουμε για να βγει το κεφάλαιο αλώβητο από την κρίση. Δεν Θα θυσιάσουμε το μέλλον των παιδιών μας για να τη βγάζει καθαρή το κεφάλαιο. Δεν έχουμε ευθύνη για το χρέος.
 

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ.
 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την απόφασή μας. Δεν συμβιβαζόμαστε. Αρνούμαστε τη θανατική καταδίκη της ζωής μας. Σας καλούμε οργανωμένα να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης