Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας έκανε μήνυση...

Με δελτίο τύπου ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας κάνει γνωστό ότι έχει κάνει μήνυση για παράνομη λειτουργία της εμποροπανήγυρις. Το πλήρες κείμενο του Συλλόγου έχει ως εξής: "Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας διαπιστώσαμε λειτουργία του παζαριού από το Σάββατο 24-9-11 το βράδυ.

 

Την Κυριακή 25-9-2011 το πρωί επισκεφτήκαμε και οι δύο τον χώρο του παζαριού όπου διαπιστώσαμε ότι πραγματοποιούνταν πώληση προϊόντων και αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, Χρήστο Γιώτη, το αναφέραμε στον Διευθυντή της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, Μπόνια Γεώργιο ότι υπάρχει παράνομη λειτουργία του παζαριού πριν την ημερομηνία που ορίζει η διακήρυξη και ότι αν συνεχιστεί η λειτουργία του παζαριού θα υποβάλουμε μήνυση προς κάθε υπεύθυνο.
 

Το βράδυ της Κυριακής και αφού το παζάρι βρισκότανε σε λειτουργία κατά 70% προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ από τον χώρο του παζαριού και δεν μας σήκωνε το τηλέφωνο. 

Καλέσαμε τότε την αστυνομία η οποία κατέγραψε το γεγονός της λειτουργίας του παζαριού και στην συνέχεια υποβάλαμε μήνυση για παράβαση των ημερομηνιών έναρξης σύμφωνα με την διακήρυξη του παζαριού.

http://aletri.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης