ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ: Κατά των φραγμάτων "τελεία και παύλα"

Μετά την προηγούμενη ανακοίνωση του Γιάννη Νάκη υποψήφιου δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων, σήμερα με e-mail μας κοινοποιήθηκε η απάντηση-δήλωση της υποψήφιας δημάρχου κας Σταυρούλας Καραβασίλη σχετικά με την ανοιχτή επιστολή που είχαν απευθύνει φορείς και σύλλογοι των Θεοδωριάνων στους υποψήφιους δημάρχους.


Το πλήρες κείμενο - δήλωση της Κας Σταυρούλας Καραβασίλη έχει ως εξής: "Με αφορμή πρόσκληση των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων οι οποίοι μας καλούν να πάρουμε θέση αν είμαστε υπέρ ή κατά των φραγμάτων απαντάω ότι δεν ήμουν – δεν είμαι – και δεν θα είμαι ποτέ τόσο εγώ όσο και ο συνδυασμός μας υπέρ της κατασκευής φραγμάτων, τελεία και παύλα.

Εξάλλου έχω ήδη καταψηφίσει ως δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αθαμανίας την κατασκευή του φράγματος Αγίου Νικολάου.


Παρόλα αυτά ο κ. Γαρνέλης διά των τοπικών Μ.Μ.Ε. ομιλεί περί οικονομικών συμφερόντων που τον καταδιώκουν και δήθεν αντιστέκεται στην κατασκευή μικρών υδροηλεκτρικών, ενώ εμείς υπηρετούμε τα συμφέροντα αυτά.


Ας μου απαντήσει λοιπόν κάποιος ποιοί επέτρεψαν την έγκριση μικρού υδροηλεκτρικού στην Αβαρίτσα Παλαιοκάτουνου; Και δεύτερον ποιος πρώην Δήμαρχος της περιοχής Τζουμέρκων είναι υπέρ της κατασκευής του φράγματος Αγίου Νικολάου κόντρα σε όλους τους Δημάρχους, Νομάρχες και φορείς της Ηπείρου;

Ψυχραιμία κύριοι! Αγαπητοί συνδημότες προσοχή: ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός!


Βουργαρέλι 26/9/11
Σταυρούλα Καραβασίλη

Σχόλια

  1. Να τα αφήσει αυτά η κυρά Σταυρούλα. Ο κυρ-Δράκος γιαυτό τη θέλη να φκιάση τα φράγματα να βγάλ λεπτά. Γιατί τα σκάη χοντρά στα δικαστήρια κι στον αγόνα για την εκλογή της; Δε τα τρόμε αυτά τα κουραφέξαλα. Η σταυρούλα θα κάμη ότι της πή ο Δράκος κι ο Τσιρώνς. Αλά δε πρόκητε να βγή κι ετσι τζάμπα κουβιντιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΣ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΙΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΧΑΣΙΑΚ Η ΤΜΑΡΙΝ??? Μ Ε Λ Ι Σ Σ Ο Υ Ρ Γ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την δευτερη κυριακη (ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΕ)μαρινο σε στυριξαμε γιατι δεν θελαμε τον χασιακο δημαρχο .ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ Ν Δ ?ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΤΑΝ Η ΚΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ(ΚΑΙΕΣΥ ΕΙΠΙΕΣ) ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΠΗΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ????? ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΕΞΙΑ(ΧΑΣΙΑΚΟ)?????? Μ Ε Λ Ι Σ Σ Ο Υ Ρ Γ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης