Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο

Τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη 27/9 στις 7.30μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς αλλά και συμμετοχή στις απεργίες στις 5 και 19 Οκτώβρη καθώς και σε όλες τις δράσεις που θα αναπτυχθούν από πλευράς των συνδικάτων, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και τα Κ.Υ. Άρτας σε γενική συνέλευση την περασμένη Παρασκευή. 


Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν επίσης να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, την Πέμπτη 29/9, διαμαρτυρόμενοι γιατί δουλεύουν απλήρωτοι νυχτερινά και αργίες. Ακολουθεί η απόφαση της Γεν. Συνέλευσης των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας την Παρασκευή 23/9/2011:
 

«Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Άρτας στην Γεν. Συνέλευση που πραγματοποίησαν αμέσως μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα:
 

1)Απέναντι στον ακατάπαυστο αγώνα εξόντωσης των εργαζομένων και του λαού, της κυβέρνησης κατ’ εντολή του ΔΝΤ της Ε.Ε. – ΕΚΤ με μέτρα – τρόμο και καταστολή, απέναντι στις ληστρικές κυβερνητικές αποφάσεις και τους εκβιασμούς για να σκύψουμε το κεφάλι απαντάμε: «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ».
 

2)Αρνούμαστε να κάτσουμε «ήσυχοι» και «άπραγοι» και να αφήσουμε τους «ισχυρούς», την Ε.Ε., το ΔΝΤ, την ΕΚΤ να διαφεντεύουν τις ζωές μας. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ. Απαντάμε στην φοροεπιδρομή οργανωμένα, συλλογικά, μαζικά. Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους τα επιστρέφουμε πίσω.
 

3)Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή δουλειά. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΘΕΣΗ! Αλληλεγγύη σε όποιον εργαζόμενο στο χώρο μας ή αλλού επιχειρήσουν να απολύσουν.
 

4)Προχωράμε σε επίσχεση εργασίας την Πέμπτη 29/9 διαμαρτυρόμενοι γιατί δουλεύουμε απλήρωτοι Νυχτερινά Αργίες. Δεν είμαστε «τζαμπατζήδες», δεν τα «φάγαμε μαζί», δεν καταναλώνουμε περισσότερο από όσα παράγουμε. Δεν θα μας μετατρέψουν από θύματα της πολιτικής τους σε συνενόχους.
 

5)Πρώτη απάντηση στη βάρβαρη πολιτική τους είναι:
Συλλαλητήριο την Τρίτη 27/9 και ώρα 07.30 μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς με πορεία διαμαρτυρίας.
Συμμετοχή στις απεργίες 5 και 19 Οκτώβρη.
Συμμετοχή σε όλες τις δράσεις των συνδικάτων.
 

Να φωνάξουμε όλοι μαζί ένα βροντερό ΟΧΙ στην πολιτική που ισοπεδώνει τη ζωή μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νεολαίους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.
Νόμος είναι το δίκιο του λαού.
 

Μαζικοί παρατεταμένοι αγώνες για την ανατροπή της επίθεσης.
Να τολμάμε να αγωνιζόμαστε να μαθαίνουμε να νικάμε.


Η Γεν. Συνέλευση του συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο και τα Κ.Υ"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης