Το μήνυμα του πρίγκιπα Σουλτάν για τον Παναθηναϊκό

 Δείτε το Δελτίου Τύπου του πρίγκιπα

Με γραπτή του δήλωση, η οποία φέρει υπογραφή και σφραγίδα, ο πρίγκιπας Σουλτάν εμφανίστηκε έτοιμος να γίνει το νέο «αφεντικό» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


Παράλληλα, ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ Φαρχάν Αλ Σαούντ συνέστησε υπομονή στον κόσμο των «πρασίνων», ενώ καταλήγοντας διατράνωσε ότι «ερχόμαστε με τις καλύτερες προθέσεις για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, γενικότερα».


Αναλυτικά το περιεχόμενο της δήλωσης του πρίγκιπα Σουλτάν:

«Εξαιτίας του θορύβου που έχει δημιουργηθεί από την προσφορά μας για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών (54,7%) του Παναθηναϊκού, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα.

1. Η απόφαση μας έχει παρθεί και η πρόταση μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού είναι σε πλήρη ισχύ.


2. Έχουμε ορίσει τον κύριο Παναγιώτη Πετρόπουλο, δικηγόρο, ως τον νόμιμο αντιπρόσωπό μας, ο οποίος αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με τους δικηγόρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, και, όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς όλες οι νόμιμες διαδικασίες, η μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών θα υπογραφεί. Το απαραίτητο πληρεξούσιο έγγραφο συντάσσεται.


3. Εφόσον υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες σχεδιάζουμε να επισκεφθούμε την Αθήνα, για να ολοκληρώσουμε τη μεταβίβαση.


4. Μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών και μαζί με τον κύριο Βλάση Τσάκα και με άλλους συνεργάτες μου, οι οποίοι με συνοδεύουν, σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει.


Ζητάω την κατανόηση όλων των ανθρώπων οι οποίοι εμπλέκονται και ιδιαίτερα των εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού για τις πιθανές καθυστερήσεις στη διαδικασία, που ίσως προκληθούν από ζητήματα άσχετα με τον προγραμματισμό μας.


Ερχόμαστε με τις καλύτερες προθέσεις για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, γενικότερα.


Η Αυτού Εξοχότης, Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ»
.

Στα χέρια του δικηγόρου το Πληρεξούσιο

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν, Βλάσης Τσάκας μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν το πληρεξούσιο να έχει φτάσει στα χέρια του δικηγόρου, Παναγιώτη Πετρόπουλου, ενώ τόνισε  παράλληλα ότι ο Σαουδάραβας θα βρεθεί στην Αθήνα μέχρι την επόμενη Τετάρτη.



Δείτε το δελτίο Τύπου του πρίγκιπα



http://www.zougla.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ