Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι "Βοήθεια στο σπίτι"

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Την απεργία καλύπτει συνδικαλιστικά η ΠΟΕ-ΟΤΑ. 


Με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί όλους στην απεργιακή συγκέντρωση την Παρασκευή στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα ενώ αναφέρει τα εξής:  

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με αφορμή ότι η κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει καμία δέσμευση σχετικά με το μέλλον των Προνοιακών Δομών αλλά και με το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σε αυτές, αποφάσισε να καλύψει συνδικαλιστικά την 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 

Διεκδικούμε μαζί με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»:

1.Την προώθηση ΑΜΕΣΑ νομοθετικής ρύθμισης για την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεών τους σε Αορίστου Χρόνου.
 

2.Δημιουργία μόνιμων δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Ο.Τ.Α. προκειμένου να υπάρξει η διασφάλιση της συνέχισης λειτουργίας τους.
 

3.Εξασφάλιση του κόστους μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων στις Προνοιακές Δομές με σχετική πρόβλεψη στον κρατικό προϋπολογισμό, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» που παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες, από 1-1-2011».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ