Οι ANONYMOUS «χτύπησαν» το site της Ελληνικής Δημοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Όποιος επισκεφθεί σήμερα το site της Ελληνικής Δημοκρατίας http://www.presidency.gr θα διαπιστώσει ότι η σελίδα δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Οι Anonymous με αφορμή το παρακάτω video και έπειτα από παγκόσμια επικοινωνία,υποστήριξη και ενημέρωση μέσω του internet «χτύπησαν» το site της Ελληνικής Δημοκρατίας. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)




Πριν λίγους μήνες, οι Anonymous από όλο τον κόσμο κήρυξαν «πόλεμο» ενάντια στους Πολιτικούς, τα κυρίαρχα ΜΜΕ, την Αστυνομία και τους Τραπεζίτες της Ελλάδας (το σάπιο σύστημα όπως αποκαλούν), για το λόγο ότι γκρεμίζουν και το τελευταίο ίχνος της Δημοκρατίας της χώρας και ότι ξεπουλάνε τις ψυχές του ελληνικού λαού.

Επόμενοι πιθανοί στόχοι των Anonymous στην Ελλάδα είναι τα Τραπεζικά Συστήματα και η Εφορία, που σε περίπτωση που τρυπώσουν μέσα θα μπορέσουν να διαγράψουν πρόσθετους φόρους και οφειλές χωρίς να ακουμπήσουν λογαριασμούς πολιτών.

Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας πράξης θα δημιουργήσει όχι μόνο ελληνικό αλλά και διεθνές χάος με τους πολίτες να βγαίνουν κερδισμένοι και το υπεροπτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα να κρέμεται στον αέρα.

Επίσης δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε και ανάλογη επίθεση στην Ελληνική Αστυνομία καθώς όπως έχουν αποδείξει οι Anonymous ήταν ικανοί να κάνουν άνω κάτω την Ισπανική και Αυστριακή Αστυνομία.

Nα σημειώσουμε εδώ ότι στο παρελθόν οι Anonymous έχουν κάνει παγκόσμιους κυβερνητικούς κολοσσούς να τρέμουν και μόνο στην ιδέα το να μπουν στο στόχαστρο.

[ΠΗΓΗ: ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ]


http://www.tsantiri.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ