ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν τους 3 απαγωγείς της 22χρονης

Ανακοινώσεις θα κάνει ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Ηπείρου στις 12.30

Με συνεχόμενες ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου πληροφορηθήκαμε ότι:


"ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (21-09-2011) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΛΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ, ΣΥΛΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ  ΣΗΜΕΡΑ (24-09-2011) ΚΑΙ ΩΡΑ 12.30 ΣΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ".

Αίσιο τέλος στην απαγωγή της κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα



Σύμφωνα  τέλος με το epirusgate.blogspot.com για την ίδια υπόθεση δημοσιεύεται ότι: "Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή της 22χρονης κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων Νίκου Γκόντα, η οποία βρέθηκε χθες σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Αβγό του νομού Ιωαννίνων.Η κοπέλα είχε απαχθεί από αγνώστους προχθές στην Καστοριά, όπου φοιτούσε στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. της πόλης. 

Οι δράστες ζητούσαν 4 εκατομμύρια ευρώ σαν λύτρα για την απελευθέρωσή της.Από την αρχή, η αστυνομία εστίασε τις έρευνές της στην περιοχή των Ιωαννίνων, καθώς συγκεντρώθηκαν στοιχεία που οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι οι απαγωγείς είχαν μεταφέρει εκεί την 22χρονη.

Μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ της αστυνομίας και των απαγωγέων, ορίστηκε ως σημείο παράδοσης των λύτρων ένα σημείο στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων-Αθηνών. Το ποσό που δόθηκε ήταν τελικά 50.000 ευρώ και έτσι αφέθηκε ελεύθερη η 22χρονη κόρη του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων.

Ακολούθησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δράστες. Πρόκειται για δύο Γιαννιώτες που εργάζονται σε πιτσαρία στο κέντρο της πόλης, η σύζυγος του ενός και η μητέρα του άλλου, καθώς και ένας Αλβανός που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα.Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν στην απαγωγή συμμετείχαν και άλλα άτομα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης