ΑΓΡΙΝΙΟ: Παππούς «τέρας» βίαζε τα εγγόνια του

 Του Μανώλη Βάια

Απόλυτη φρίκη προκάλεσαν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις μιας μητέρας σε απόγνωση, που έφτασε στο σημείο να μηνύσει τον  ίδιο τον 66χρονο πατέρα της τον οποίο κατηγορεί ότι βίασε τα παιδιά της και εγγόνια του!
 

Η αρρωστημένη υπόθεση γίνεται ακόμη πιο εμετική, καθώς και η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού από τον άνθρωπο που την έφερε στην ζωή!

Το θρίλερ που δεν χωράει  ανθρώπινος νους, έχει πρωταγωνιστές  τα δυο ανήλικα παιδιά της γυναίκας, ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων και τον 10χρονο αδελφό της, που η ίδια εμπιστεύθηκε –άραγε, γιατί με τέτοιο παρελθόν;- στον παππού τους επειδή εργαζόταν. 


Στο σπίτι του αδίστακτου παιδεραστή, σε ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο, έμειναν τα άτυχα παιδιά για αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί το δράμα που βίωναν.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, τα παιδιά της παραπονέθηκαν ότι ο παππούς τα «πείραζε» και τα πονούσε. Εκείνη κατάλαβε τι είχε συμβεί, αφού και η ίδια είχε βιώσει πριν από χρόνια έναν ανάλογο εφιάλτη κι έτσι μετέφερε το κοριτσάκι στην  ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου αποδείχτηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού! 


Χωρίς χρονοτριβή, η μάνα κατέφυγε στην Αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του πατέρα της.

Ο απάνθρωπος παππούς αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή που παρέλαβε την δικογραφία για την συγκλονιστική υπόθεση, αλλά προς το παρόν παραμένει ελεύθερος αφού το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο. 


Η τοπική Αστυνομία έχει φροντίσει για την ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας από ειδικούς. Όμως, τα τραύματα στην αθώα παιδική ψυχούλα, πολύ δύσκολα θα θεραπευτούν.


http://www.protothema.gr/

Σχόλια

  1. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης