Έγινε ο Σύνδεσμος φοιτησάντων στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αγνάντων

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το Σάββατο 13 Αυγούστου 2011, στην Άγναντα και στο πρώτο (παλαιό) κτηριακό συγκρότημα του ιστορικού Γυμνασίου Αγνάντων, πραγματοποιήθηκε και πάλι, για 14Γ' φορά, συνάντηση (αντάμωμα) των φοιτησάντων στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγνάντων, στον Πνευματικό αυτό Φάρο των Τζουμέρκων.




Η συμμετοχή των φοιτησάντων-μαθητών στην εκδήλωση αυτή ήταν αρκετό ικανοποιητική και ζωντάνεψαν βιώματα και αναμνήσεις από τα δύσκολα και συνάμα ανέμελα μαθητικά χρόνια

Η φετινή συνάντηση αποτέλεσε ταυτόχρονα και την Ιδρυτική Συνέλευση Σωματείου με την επωνυμία "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΙΤΗΣΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΝΑΝΤΩΝ" και έδρα την Άγναντα Άρτας.


Αφού, καταρχάς, έγινε αναφορά στους "κεκοιμημένους" συμμαθητές και καθηγητές τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή τους, στη συνέχεια, ψηφίστηκε και εγκρίθηκε το Καταστατικό του Σωματείου που είχε συνταχθεί από την Οργανωτική Επιτροπή και εκλέχτηκε Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, που αποτελείται από τους:


 1. Αθανάσιο Γεωρ, Μπαζούκα, Πρόεδρο
2. Ιερέα Χρήστο Ιωάν. Βάγια Αναπληρωτή Πρόεδρο
3. Ευαγγελή Κων. Ζιάβρα, Γραμματέα
4. Κων/νο Ιωάν. Νικολό, Ταμία
5. Κων/νο Γεωρ. Μαργώνη, Σύμβουλο
6. Κων/νο Αλεξ, Παπακίτσο, Σύμβουλο
7. Χρήστο Κων. Χασιάκο, Σύμβουλο,

η οποία επιτροπή και θα μεριμνήσει για την αναγνώριση του Σωματείου και την έγκριση του Καταστατικού από το Πρωτοδικείο Άρτας.

Μετά το τέλος των εργασιών της Ιδρυτικής Συνέλευσης ακολούθησε συνεστίαση στην παραδοσιακή ταβέρνα "ΠΑΝΟΡΑΜΑ" της Νικολέττας Κωστούλα, κάτω από τον πλάτανο, στην πλατεία της Παναγίας.


Η Προσωρινή Διοίκηση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όσους παραβρέθηκαν στην πιο πάνω συνάντηση-συνέλευση και προσκαλεί όλους τους φοιτήσαντες στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγνάντων να αγκαλιάσουν το Σύνδεσμο και να συνεργαστούν μαζί της για την ευόδωση των ευγενών στόχων του...

ΣΗΜ "Α-ΤΖ": Οι φωτο είναι από την περυσινή αντίστοιχη εκδήλωση 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης