Κοσμοσυρροή στο «Νησί»

 

Μισό εκατομμύριο τουρίστες στα σκηνικά της σειράς!

 
Σε «παγκόσμια ατραξιόν» μετατράπηκαν τα σκηνικά του δημοφιλέστατου σίριαλ το «Νησί». Ήταν τέτοια η δύναμή του, που κατάφερε να οδηγήσει ήδη μισό εκατομμύριο επισκέπτες όχι μόνο στη Σπιναλόγκα, που θεωρείται το κατεξοχήν σύμβολο της σειράς, αλλά και στο παλιό χωριό της Ελούντας, όπου γυρίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου.


Οι λιγοστοί, μόλις 50, κάτοικοι του παραδοσιακού χωριού Πάνω Ελούντα, έχασαν αυτό το καλοκαίρι την ησυχία τους. Στα σοκάκια περιδιάβαιναν όλες τις ώρες της ημέρας τουρίστες που ήθελαν να δουν από κοντά τα σκηνικά της πολύκροτης σειράς! 


Στόχος τους ήταν να πάρουν γεύση από το αληθινό «Νησί», καθώς σ' αυτό το χωριό στήθηκε από τον σκηνογράφο η Πλάκα που είδαμε όλοι στο σίριαλ.

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κρήτη, που δεν είχαν δει ποτέ από κοντά τη Σπιναλόγκα, αλλά και ξένοι, βούλιαξαν την Ελούντα, που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής διπλάσιο κόσμο από πέρσι.


Η παλαιά Ελούντα, μέχρι χθες, άλλωστε, δεν υπήρχε καν στον «τουριστικό» χάρτη της περιοχής. Κι όμως, κλείνοντας το φετινό καλοκαίρι, περισσότεροι από 500.000 τουρίστες θα έχουν αγγίξει τα γύψινα σκηνικά της σειράς στο χωριό και θα έχουν ξεναγηθεί στη Σπιναλόγκα. 


Κι όλα αυτά ενώ έχουν ήδη περάσει τέσσερις μήνες από τη στιγμή που το «Νησί» έριξε αυλαία!

http://www.newsbeast.gr/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης