Μεγάλη πτώση των βάσεων


Ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία τους.  


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν πού πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (www.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). 

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων. 

Στην Άρτα οι διευθυντές των Λυκείων παρέλαβαν από τις 9 το πρωί, από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τις αντίστοιχες καταστάσεις με τα ονόματα των επιτυχόντων και ξεκίνησε η ανάρτησή τους στα σχολεία. 

Από την πρώτη «ανάγνωση» των αποτελεσμάτων διαφαίνεται πάντως μεγάλη πτώση των βάσεων, η μεγαλύτερη ίσως της τελευταίας δεκαετίας, που σε ορισμένες σχολές αγγίζει τα 2.000 μόρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ