ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ: Κακόγουστο αστείο ή προβοκάτσια;

Αυτή την εικόνα μετέδιδε για κάποιες ώρες προχτές το πρωί, 28 Αυγούστου, η web camera που δίνει ζωντανή εικόνα του χωριού μέσω του theodoriana.com και είναι ενσωματωμένη στο μετεωρολογικό σταθμό, που έχει εγκαταστήσει στα Θεοδώριανα το Εθνικό Αστεροσκοπείο. 



Το θέμα το είδαμε στην ιστοσελίδα "ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ", η οποία έκανε χθες την ανάρτηση και σημειώνει μεταξύ άλλων: "Κάποιος θεώρησε καλό να πάει νύχτα και να τοποθετήσει μπροστά στην κάμερα μια φωτογραφία στο πίσω μέρος της οποίας υπήρχε ένα ζωγραφισμένο σφυροδρέπανο και με κεφαλαία γράμματα αναγραφόταν: 

ΚΚΕ ΡΗΝΑ Ε. Σαφώς και ο γνωστός "άγνωστος" ούτε οπαδός του συγκεκριμένου κόμματος είναι, γιατί θα διάλεγε ποιο δόκιμο τρόπο να προπαγανδίσει τα πολιτικά του πιστεύω, ούτε και ερωτοχτυπημένος  με κάποια ...ΡΗΝΑ.

Είναι ή ανόητος, οπότε απαλάσσεται λόγω βλακείας ή προβοκάτορας θέλοντας με αυτό τον τρόπο και με το κουτό του μυαλό να προβοκάρει είτε τη δράση και τον αγώνα του συλλόγου μας ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ, είτε το συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπέιρωσης" του συγχωριανού μας Γιάννη Νάκη στις επικείμενες(;) επαναληπτικές δημοτικές εκλογές.

Το σίγουρο είναι ότι πρόσφερε, έστω και για λίγο, κάκιστες υπηρεσίες στο χωριό μας και να είναι σίγουρος ότι σύντομα θα πάρει την απάντηση που του ταιριάζει".    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ