Σύλληψη τριών (3) ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (24-08-2011) το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, δύο ημεδαπές, ηλικίας 37 και 26 ετών και ένας υπήκοος Γερμανίας ηλικίας 24 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η 26χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (48) γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη χθες (24-08-2011) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωϊνης βάρους (1,4) γραμμαρίων.
Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.


Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη χθες (24-08-2011) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ημεδαπός ηλικίας 29 ετών, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωϊνης βάρους (2,2) γραμμαρίων.
Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.


Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα


Συνελήφθησαν χθες (24-08-2011) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 22 ετών, γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατείχαν και επέδειξαν πλαστή βουλγαρική ταυτότητα και πλαστό αλβανικό διαβατήριο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες προμηθεύθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από άγνωστο άτομο στην Ομόνοια Αττικής αντί του χρηματικού ποσού των 180 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης