..."Βγήκαμε" από τον θάλαμο 310...

Ύστερα από μία πρόσκαιρη περιπέτεια της υγείας μας αναστείλαμε για 15 μέρες τις αναρτήσεις στον «Α-ΤΖ». Με την ευκαιρία αυτή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας κ. Κωνσταντίνο Παπαμιχαήλ, τους συνεργάτες του Ιατρούς, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό αυτής της κλινικής για την άψογη επιστημονική μα συνάμα και ανθρώπινη άσκηση των καθηκόντων τους.



Αυτές οι ευχαριστίες δεν εκφράζουν μόνο το άτομό μου, αλλά και όλους τους νοσηλευόμενους, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια τόσο για το επιστημονικό όσο και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Έτσι διαπιστώσαμε και προσωπικά εκείνο που έντονα συζητείται στη κοινωνία της ευρύτερης περιοχής μας ότι δηλαδή οι νοσηλευτικές υπηρεσίες που παρέχονται σ’ αυτή τη νοσοκομειακή μονάδα είναι πάρα πολύ καλού, αν όχι αρίστου επιπέδου.


Με λίγα λόγια είναι αλήθεια ότι επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, ημέρα και νύχτα για να ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο, χωρίς να υπολογίζουν την κούραση, αλλά και τις πολλές φορές «ευνόητα παράξενες απαιτήσεις» των ασθενών, οι οποίοι πάνω στο πόνο τους αυτές οι "απαιτήσεις" να γίνονται κατά κάποιο τρόπο "υπερβολικές". 


Όμως και αυτό θέλουμε να επισημάνουμε ότι δηλαδή η ανθρώπινη υπομονή των στελεχών αυτής της Χειρουργικής και όχι μόνο Κλινικής για κάθε νοσηλευόμενο είναι η ιδανικότερη, αφού πολλές φορές με το χαμόγελο αντιμετωπίζουν την κάθε απλή μα και συνάμα και την κάθε δύσκολη περίπτωση των ασθενών τους. 

Πιστεύουμε ξεκάθαρα, γιατί το διαπιστώσαμε σε δεκάδες περιστατικά ότι ολόκληρο το επιστημονικό και όχι μόνο προσωπικό υπηρετεί τον άνθρωπο με τον απόλυτο όρο της Ιπποκράτειας ουμανιστικής αξίας.


ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ

 ΥΓ1: Επίσης ευχαριστώ τους γιατρούς Κώστα Χρυσάνθου Ορθοπεδικό και τον Δερματολόγο Δημήτρη Τριαντάφυλλο για τις αρχικές εκτιμήσεις τους οι οποίες αποδείχθηκαν καθοριστικές...


ΥΓ2: Πιστεύουμε ότι από αύριο και σιγά - σιγά θα αρχίσουν και πάλι οι αναρτήσεις στον "Α-ΤΖ"

Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ.Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΕΝΑ ΑΪΤΟΠΟΥΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης