ΠΗΓΕΣ: 22.8. Ημερίδα για την ανάπτυξη της περιοχής


Κλήθηκαν να παραστούν Υπουργοί, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης κ.α.

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ με ανακοίνωση - πρόσκληση που έβγαλε πριν λίγες ημέρες, αναφερόμενη στη πρωτοβουλία του Δημάρχου "Γ. Καραϊσκάκη"Δημήτρη Γαλλίκα, να διοργανώσει εκδήλωση σχετικά για την έξοδο της περιοχής από την απομόνωση, καλεί όλους τους Πηγιώτες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία.



Συγκεκριμμένα η αδελφότητα στην ανακοίνωση - κάλεσμά της μεταξύ άλλων τονίζει ότι: "...Συγχαίρει τον Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΑΛΛΙΚΑ για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του και δηλώνει ότι την στηρίζει και είναι πρόθυμη να συμβάλει με κάθε τρόπο για την επιτυχία της .


Η ημερίδα αυτή που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Τοπικής Κοινότητας ΠΗΓΩΝ -ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ του δήμου μας στις 22 Αυγούστου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του δήμου Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ για την έξοδο της περιοχής μας από την απομόνωση και την εξεύρεση τρόπων ανάπτυξης , αλλά και της ενεργού στήριξης, τής από 9-5-2011 πρότασης της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ για την υποψηφιότητα του χωριού μας ως πράσινου ενεργειακού χωριού .


Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια με την συμμετοχή εκπρόσωπων της Πολιτείας Ευρωβουλευτών και φορέων ανάπτυξης. Η εκδήλωση –πρωτόγνωρη για το χωριό μας- θα έχει τηλεοπτική κάλυψη με ζωντανή δορυφορική σύνδεση για παρεμβάσεις και ανταλλαγές απόψεων σχετικών με τo θέμα της ημερίδας.


Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. ΞΥΝΙΔΗΣ, οι ευρωβουλευτές κ. κ ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, η Γεν Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΣΤΑ –ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΑΘΑΣ, οι βουλευτές της Νομαρχιακής Ενότητας κ.α επίσημοι.


Ευελπιστούμε στην επιτυχία της εκδήλωσης. Καλούμε και εμείς ως ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ όλους τους ΠΗΓΙΩΤΕΣ αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να αγκαλιάσουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.


ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης