Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Εκλογές Κυριακή 2 Οκτωβρίου;

Καταρράκτης (άποψη) - φωτο προστατευόμενη

Προς την τελική ευθεία φαίνεται να είναι η υπόθεση των επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. 


Σύμφωνα με πληροφορίες και ύστερα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης με τους επικεφαλής υποψήφιους Δημάρχους, η πιθανότερη ημερομηνία φαίνεται να είναι η Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν έχουν αντίρρηση για την ημερομηνία και ούτε πρότειναν κάποια άλλη, όταν σχετικά ερωτήθηκαν από τον Περιφερειάρχη. Μάλιστα η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, απ’οτι έγινε γνωστό ετοιμάζει την σχετική εγκύκλιο η οποία ίσως και αύριο να πάρει το δρόμο της. 

Αναφορικά με την όλη κατάσταση είναι και η εκτίμηση του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Χασιάκου ότι δηλαδή «…Ήδη οι Δημότες των Κεντρικών Τζουμέρκων φαίνεται να έχουν «κουραστεί» από την όλη αναβλητικότητα, η οποία φυσικά δεν είναι ευθύνη των οργάνων της Περιφέρειας».


Έτσι πιθανόν ίσως και αύριο να επισημοποιηθεί η 2α Οκτωβρίου, ως ημέρα της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας στην οποία θα πάρουν μέρος οι συνδυασμοί των υποψηφίων Δημάρχων Σταυρούλας Καραβασίλη, Γιάννη Νάκη και Χρήστου Χασιάκου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης