Φτηνότερα τουρίστας στην Ελλάδα παρά κάτοικος στη Μόσχα


Ο αδερφός και "διάδοχος" του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε την πρωτοβουλία-άνοιγμα στην ρωσική αγορά και ειδικά τα "14 εκατομμύρια μοσχοβίτες". Το Κρεμλίνο, ακόμη και τις ημέρες που είναι ηλιόλουστο, δεν συγκρίνεται με τα θέλγητρα της Χαλκιδικής, αλλά και τις τιμές της, υποστηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



Γέφυρες με την ρωσική τουριστική αγορά συνεχίζει να χτίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας σαν δέλεαρ το χαμηλό κόστος διαμονής στη χώρα μας για το μέσο κάτοικο της Μόσχας.


Μια εβδομάδα διακοπών στην Ελλάδα κοστίζει λιγότερο από μία εβδομάδα διαμονής στο σπίτι, σημειώνει με νόημα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που βλέπει ήδη τις αφίξεις από τη Ρωσία να έχουν αυξηθεί φέτος κατά 180%, λόγω και της κρίσης σε Αίγυπτο και Λιβύη.


"Υπάρχουν 14 εκατομμύρια μοσχοβίτες. Οι Ρώσοι κυριολεκτικά λατρεύουν την Ελλάδα, είναι φιλέλληνες και ορθόδοξοι και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τον θρησκευτικό τουρισμό και το Άγιον Όρος. Υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες στους τομείς του αρχαιολογικού, ιατρικού, αθλητικού και ορειβατικού τουρισμού" τόνισε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης.


Ο κ.Ψωμιάδης πάντως έσπευσε να σημειώσει ότι οι όποιες νέες κινήσεις αφορούν την επόμενη τουριστική σεζόν και καυτηρίασε τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των "καλλικρατικών" δομών. Δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Τουρισμού, που θα δημιουργηθεί στα τέλη Αυγούστου, ενώ το Φθινόπωρο θα ξεκινήσει να λειτουργεί και ο φορέας Προώθησης Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας.

http://www.ethnos.gr/default.asp?catid=22733

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης