Οι Αγανακτισμένοι βγήκαν και πάλι στους δρόμους

Παρά το χτεσινό χημικό πόλεμο, ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός  Αγανακτισμένων για την ώρα και την ημέρα βρίσκεται στο Σύνταγμα, έχοντας στο στόχαστρο των συνθημάτων, όχι τους πολιτικούς και το Μνημόνιο αλλά την ελληνική αστυνομία και τα ΜΑΤ τους οποίους κατηγορούν πως με βάρβαρο τρόπο, προσπάθησαν χτες να διαλύσουν το ειρηνικό τους κίνημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν παντού κρεμασμένα δακρυγόνα, ενθύμια της χτεσινής «μάχης». Οι Αγανακτισμένοι μάλιστα, κατάφεραν μέσα σε λίγες μόνο ώρες να ξαναδώσουν στην πλατεία την παλιά της μορφή στήνοντας ξανά τις σκηνές του και τα ιατρεία που είχαν καταστραφεί.


Η αστυνομική παρουσία στο κέντρο της πόλης είναι έντονη από νωρίς το πρωί, ενώ ο... γνωστός και μη εξαιρετέος, πλέον, σιδερένιος φράχτης πήρε και πάλι τη θέση του, στη Βασιλίσσης Σοφίας, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο Κοινοβούλιο των διαδηλωτών.


Αυτή την ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας με τους περισσότερους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα να είναι κλειστοί λόγω της συγκέντρωσης των Αγανακτισμένων και των μελών της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης