Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ

Το Σάββατο 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Άρτας η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ.Η διαδικασία αποτελεί συνέχεια των Συνελεύσεων που το περασμένο διάστημα έγιναν σε όλη την Ήπειρο και εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης της 3ης Σεπτέμβρη.


Όπως τονίζει ο Γραμματέας της Ν.Ε. Άρτας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τάτσης ζητούμενο της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης είναι να αναδειχθούν τα μεγάλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Ηπείρου τα οποία τέθηκαν υπόψη των κυβερνητικών στελεχών στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν δύο περίπου μήνες στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Η ανάπτυξη της Ηπείρου και η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ είναι η απάντηση στην κρίση» τονίζει ο κ. Τάτσης εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι με σωστή αξιοποίηση των προγραμμάτων αυτών θα υπάρξουν αναπτυξιακές διέξοδοι για την περιοχή.

Το πρόγραμμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης-καθώς και οι παρουσίες κυβερνητικών στελεχών- θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών ωστόσο ο χαρακτήρας της θα είναι διευρυμένος με προσκεκλημένους και φορείς των παραγωγικών τάξεων.Ο κ. Τάτσης εξηγεί και το περιεχόμενο της δήλωσης που εξέδωσε η Νομαρχιακή Άρτας του ΠΑΣΟΚ και η οποία αναφέρει ότι:

« Διαφωνούμε με την αναγκαστική λήψη απόφασης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που πλήττει τα εισοδήματα των εργαζομένων και ζητούμε από τους εταίρους μας κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να αντιληφθούν το μέγεθος της πίεσης που υφίσταται ο ελληνικός λαός και να μη προβαίνουν σε εκβιαστικές μεθόδους.

Καλούμε όλα τα κόμματα έστω την ύστατη στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ελληνικό λαό και να βάλουμε όλοι μας το συμφέρον της χώρας πάνω από μικροκομματικές και πολιτικές διαφωνίες.»

Σύμφωνα με τον κ. Τάτση η δήλωση αυτή εκφράζει και την άποψη του ίδιου του Πρωθυπουργού και υποστηρίζει ότι αν υπήρχε συναίνεση όλων των κομμάτων τα μέτρα δεν θα ήταν τόσο επαχθή για τον ελληνικό λαό.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Άρτας του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι τα κόμματα –τα οποία λίγο πολύ έχουν όλα ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της χώρας- θα έπρεπε να στηρίξουν τις προσπάθειες του πρωθυπουργού σε αυτή την δύσκολη στιγμή αντί να αναλώνονται σε στείρα και χωρίς εναλλακτικές προτάσεις αντιπολίτευση.

Την ίδια θέση εξάλλου ο κ. Τάτσης υποστήριξε και κατά την διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της ΟΛΜΕ.Μάλιστα ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ και εξελέγη έκτος πανελλαδικά ανάμεσα σε 23 υποψηφίους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης