Προσπάθεια καπελώματος από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Αναδημοσίευση από το http://www.eglimatikotita.gr/

Με έκπληξη είδα πριν λίγο στον Antenna και την εκπομπή των Χαριτατοκαραμέρων, μία άνευ προηγουμένου (που λέει ο λόγος) αισχρή προσπάθεια κομματικού καπελώματος του κινήματος των Αγανακτισμένων από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!!



Παρουσιάστηκαν στην εκπομπή ως ανεξάρτητοι αγανακτισμένοι πολίτες 5 τύποι έχοντας από πίσω τους και το γνωστό πανό με τα ισπανικά που βλέπετε στις φωτό και που έχει αναρτηθεί και στις δύο μέχρι τώρα συγκεντρώσεις.



Με το που άνοιξαν το στόμα τους όλοι αυτοί οι κύριοι, αλλά και από τις φάτσες τους οι οποίες δεν μου ήταν και τόσο άγνωστες,  κατάλαβα πως εδώ παίζεται ένα αισχρό παιχνίδι από μεριάς τους και από μεριάς των Χαριτατοκαραμέρων για να καπελώσουν κομματικά στον ΣΥΡΙΖΑ ολόκληρο το κίνημα των "αγανακτισμένων". 

Μέσα σε αυτό το αίσχος δεν μπορούσε να μην  πέσει βέβαια και  σωρεία μηνυμάτων διαμαρτυρίας στην εκπομπή από τηλεθεατές που παίρνουν επίσης μέρος στις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τους "προσκεκλημένους" της εκπομπής και κατσαδιάζοντας τους Χαριτατοκαραμέρους πως κανείς από τους καλεσμένους τους δεν μπορούν να εκπροσωπούν τους υπόλοιπους αγανακτισμένους και να καπελώνουν έτσι τις εκδηλώσεις... 

Εκείνοι όπως και οι "καλεσμένοι" για να δικαιολογηθούν απάντησαν πως εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους αλλά όλοι κατάλαβαν από τα λεγόμενα τους ότι οι 5 τύποι αυτοί ήταν μία παρέα από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δεν ήταν τυχαίοι και από διαφορετικούς χώρους. 

Εξάλλου και ο Χαριτάτος είπε πως όλοι οι καλεσμένοι του, ήταν μία παρέα  που είχε αναρτήσει το γνωστό πανό με τα ισπανικά, άρα όλοι τους ήταν μία ομάδα και από έναν συγκεκριμένο χώρο!!! Αναφέρθηκαν λοιπόν τα ονόματα τους στην εκπομπή από τους παρουσιαστές και συγκράτησα ένα από αυτά το οποίο και έψαξα...

Έψαξα λοιπόν και τι βρήκα μέσα σε δευτερόλεπτα; 



Ο κύριος που βλέπετε στο στιγμιότυπο της εκπομπής, αυτός ο δήθεν ανεξάρτητος που εκπροσωπεί τάχα μόνο τον εαυτό του, είναι ο Γιώργος Σαπουνάς, μέλος της πολιτικής οργάνωσης ΚΟΚΚΙΝΟ και μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!! 


  
Εδώ θα δείτε και το προφίλ του στο FB. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Μπορείτε να γκουγκλάρετε και το  Γιώργος Σαπουνάς για να διαπιστώσετε πολλά παραπάνω για τον "ανεξάρτητο" αυτόν κύριο που εκπροσωπεί τάχα μόνο τον εαυτό του και που όλως τυχαίως οι αριστεροί Χαριτοκαραμέροι ..... τον επέλεξαν μέσα στις χιλιάδες άλλους αγανακτισμένους....
 
Στην χθεσινή συγκέντρωση, κάποιοι προσπάθησαν να σηκώσουν σημαία του ΚΚΕ και αμέσως εδιώχθησαν από το πλήθος που δεν επιθυμεί κομματικές ταυτότητες και σημαίες στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων. 

Σήμερα υπήρξε αυτό το αίσχος του ΣΥΡΙΖΑ με την ηθική αυτουργία βέβαια των άθλιων δημοσιογραφίσκων. Είναι τυχαίο που οι Χαριτοκαραμέροι κάλεσαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και όχι Πατριώτες οι οποίοι είναι και απείρως περισσότεροι στις συγκεντρώσεις; 

Δε νομίζω Τάκη... Ήταν καθαρή επιλογή των δημοσιογραφίσκων να καλέσουν αυτούς που όταν ακούν στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων να τραγουδιέται ο Εθνικός Ύμνος, εκείνοι γιουχάρουν και σφυρίζουν...! 

Η αριστερά προσπαθεί με νύχια και δόντια να οικειοποιηθεί και να καπελώσει το ακομμάτιστο κίνημα των "αγανακτισμένων" και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στο εξής. Να είστε έτοιμοι όλοι για να τους απομονώσετε με το που θα ξανατολμήσουν νέα αθλιότητα και καπέλωμα. 

http://ygro-pyr.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ