Σεμινάριο από το ΚΠΕ Αράχθου στο Βουργαρέλι Άρτας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αράχθου Άρτας, θα πραγματοποιήσει στο Βουργαρέλι Άρτας, τριήμερο επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Οικοτουρισμός και Περιβάλλον» στις 27, 28 & 29 Μαΐου 2011. 


Στο Σεμινάριο θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί από τις περιοχές των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας, της Αχαΐας, της Αιτωλ/νίας, της Κέρκυρας, της Κεφαλλήνιας, της Λευκάδας, των Τρικάλων, της Θεσπρωτίας και της Άρτας. Σε ανακοίνωση του ΚΠΕ Αράχθου για το Σεμινάριο αναφέρονται: 

«Την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 4.30 θα γίνει η έναρξη των εργασιών στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων (Βουργαρέλι) και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις από:

Τον Παπαγεωργίου Δημήτριο, Εκπαιδευτικό Τ.Ε. 16, Υπεύθυνο υπαίθριων δραστηριοτήτων, Trekking Hellas Ηπείρου, την Οικονόμου Αλεξάνδρα, Μηχανικό Μεταλλείων-Μεταλλουργό Ε.Μ.Π., Msc Περιβάλλον και Ανάπτυξη των ορεινών Περιοχών Ε.Μ.Π. και την Κατή Βασιλική, Επικ. Καθηγήτρια Διατήρησης & Διαχείρισης της Βιοποικιλότητας, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες στο πεδίο και το απόγευμα θα συνεχιστούν οι εργασίες με τους παρακάτω εισηγητές:

Τον Σολάκη Κων/νο, Εργαστηριακό Συνεργάτη στο Τ.Ε.Ι Ηπείρου στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, τον Γκιόκα Γεώργιος, Προϊστάμενο Δ/νσης Τουρισμού Ηπείρου και τον Πλούμπη Ιωάννη, Υπεύθυνο του ΚΠΕ Αράχθου Άρτας.

Την Κυριακή το πρωί, 29 Μαΐου, θα γίνει γνωριμία και ξενάγηση στο Ιστορικό Βουργαρέλι. Τέλος, θα γίνει αξιολόγηση του Σεμιναρίου με τη συμπλήρωση φύλλων αξιολόγησης και οι εργασίες θα κλείσουν με αποχαιρετιστήριο γεύμα εργασίας των φιλοξενούμενων εκπαιδευτικών.

Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό για κάθε ενδιαφερόμενο. Καλούνται τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου και Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων καθώς και πολίτες της περιοχής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.Το ΚΠΕ θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ