Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

«Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί»

 

ΔΕΙΤΕ: Ο ένας λαός «ξυπνάει» τον άλλον


Υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών των ΜΑΤ οι «αγανακτισμένοι» Έλληνες έχουν αρχίσει να προσέρχονται στην πλατεία Συντάγματος, πιστοί στο ραντεβού που έδωσαν χτες μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση περισσοτέρων από 25.000 ανθρώπων, που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης!


Η οδός Αμαλίας έχει κλείσει από τους περίπου 800 συγκεντρωμένους που βρίσκονται ήδη στο σημείο, ενώ υπάρχει και κόσμος που έχει κατέβει κρατώντας κατσαρόλες στα χέρια... αλά Αργεντινή!

 

Ισπανικά και ιταλικά πανό κάνουν τη εμφάνισή τους στο Σύνταγμα, κατά τη δεύτερη ημέρα διαδηλώσεων των «Αγανακτισμένων Ελλήνων της 25ης Μαΐου».

«Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν» λέει το πανό στα ισπανικά, ενώ το δεύτερο με φόντο την ιταλική σημαία έχει ως κεντρικό σύνθημα –εμπνευσμένο από την Ισπανία- το εξής: «Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουν οι Ιταλοί».


Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο διεξάγεται με δυσκολία, καθώς εκτός από την Αμαλίας είναι κλειστή και η Βασ. Σοφίας.http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου