Ανοιχτό για το κοινό το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης Σαλαώρας

Το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης της Σαλαώρας θα ανοίξει για το κοινό ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού για δεύτερη συνεχή χρονιά. 

Το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης έχει μείνει σε αχρηστία τα τελευταία χρόνια και έχει εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψης. 


Το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού συμβάλλει και φέτος στη διατήρηση του κτιρίου με την παρουσία του στο κτίριο, ενώ ταυτόχρονα θα είναι εφικτό για τους πολίτες που το επιθυμούν να ενημερώνονται για τις ενέργειες του Φορέα Διαχείρισης και να επισκέπτονται το κτίριο.
 

Παρά το γεγονός ότι το κτίριο δεν είναι επαρκώς λειτουργικό, είναι ανεκτίμητης αξίας για το Φορέα Διαχείρισης καθώς είχε λειτουργήσει ως Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης έως και το 2003. 

Το κτίριο βρίσκεται στον πυρήνα του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού και μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και στη σκοπιμότητα των εργασιών του Φορέα Διαχείρισης, δηλαδή της Προστασίας της Άγριας Φύσης.
 

Το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη απόγευμα (ώρες 18:00-21:00) και Σάββατο πρωί (ώρες 10:00-14:00), καθώς επίσης και κατόπιν συνεννόησης με το Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης