ΑΡΤΑ: Έκλεισαν για 2 ώρες την ΑΤΕ οι κτηνοτρόφοι


 Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην πώληση της Γαλακτοβιομηχανίας ‘ «ΔΩΔΩΝΗ» οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου σήμερα το πρωί «μετέφεραν» την διαμαρτυρία τους στην πόλη της Αρτας.


Οι κτηνοτρόφοι συναντήθηκαν στις 10.30 στην Γέφυρα Καλογήρου και από εκεί με αγροτικά μηχανήματα κατευθύνθηκαν στην Αγροτική Τράπεζα της Αρτας όπου και πραγματοποίησαν δίωρο αποκλεισμό.

Οι παραγωγοί κρέμασαν πανώ διαμαρτυρίας δηλώνοντας αποφασισμένοι όχι μόνο να συνεχίσουν αλλά και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ζητώντας να μην ιδιωτικοποιηθεί η επιχείρηση, να αντικατασταθεί ο διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «ΔΩΔΩΝΗΣ» που ορίζονται από την ΑΤΕ καθώς και να αυξηθεί η τιμή του γάλακτος για τους κτηνοτρόφους.

Μετά τα Ιωάννινα και την Αρτα, παρόμοια κινητοποίηση την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει στην Πρέβεζα.΄

Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θα συναντηθούν στη Νικόπολη στις 10.30 το πρωί και από εκεί θα κατευθυνθούν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στην Αγροτική Τράπεζα στον Φόρο όπου θα κάνουν δίωρο αποκλεισμό. 

Ο κύκλος των «ανά περιφερειακή ενότητα» κινητοποιήσεων θα ολοκληρωθεί με αντίστοιχη παράσταση διαμαρτυρίας στην Ηγουμενίτσα ενώ οι παραγωγοί οργανώνουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ