Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Πάει και αυτό! Τους "παντρέψαμε"! Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι γεγονός.Σύμφωνα με το πρωτόκολλο έγινε η άφιξη του γαμπρού στο περίφημο Αβαείο του Westminster.


Στο πλευρό του βρίσκεται ο μικρότερος αδελφός του, πρίγκιπας Harry, ντυμένος και αυτός επίσημα, ο οποίος τον συνόδευσε μέχρι το ιερό.


Λίγο μετά τις 11:00 (τοπική ώρα Αγγλίας) ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όλα έγιναν σύμφωνα με το πρωτόκολλο και η Kate –όπως και η Νταϊάνα- ορκίστηκε να τιμά, να αγαπά, αλλά όχι να υπακούει τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι επέστρεψε στο ανάκτορο του Buckingham με τη βασιλική άμαξα και μία μεγαλοπρεπή πομπή του βασιλικού ιππικού και καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χαιρετάει τον κόσμο.

Αργότερα οι δυνάμεις ασφαλείας μετέφεραν όλο τον κόσμο έξω από τα Ανάκτορα και γύρω στις 13:30 (τοπική ώρα Αγγλίας) το ζευγάρι εμφανίστηκε στο μπαλκόνι και έδωσε το πρώτου του φιλί ως αντρόγυνο.

Ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι η επιστέγαση μιας σχέσης οκτώ χρόνων. Η γνωριμία τους έγινε στο Πανεπιστήμιο του St Andrews στη Σκωτία, όπου και οι δύο σπούδαζαν ιστορία της τέχνης, και από τότε ξεκίνησαν να συζούν.

Η κοινή ζωή τους διακόπηκε για λίγο το 2007, έπειτα από έναν χωρισμό, που δεν έμελλε, όμως, να κρατήσει πολύ.

Ο William είναι δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου, μετά τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, αλλά, σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα του παλατιού, που διέρρευσαν το 2009, ο 29χρονος πρίγκιπας κρίνεται ο πιο ιδανικός διάδοχος του θρόνου και δεν αποκλείεται να παραμερίσει τον πατέρα του και να παραλάβει το στέμμα.

Ο γάμος του William και της Kate έχει χαρακτηριστεί «Ο πρώτος μοντέρνος Βασιλικός γάμος» της οικογένειας των Windsor, που κατέχουν τον θρόνο της Αγγλίας από το 1917, καθώς θα υπάρξουν αρκετές παρεκκλίσεις από το συνηθισμένο πρωτόκολλο.


Με τη βασιλική λιμουζίνα έφθασε η πριγκίπισσα Catherine στο Αβαείο του Westminster, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Λεπτό δεν έκρυψαν τον έρωτα και την χαρά τους ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που αντήλλαξαν λόγια αγάπης ψιθυριστά, λίγο πριν αρχίσει η γαμήλια τελετή. «Είσαι εκθαμβωτική μωρό μου», είπε ο γαμπρός μόλις η νύφη έφτασε στο πλευρό του!

Την ώρα που η Kate περπατούσε στο κόκκινο χαλί του αβαείου, ο αδερφός και κουμπάρος, πρίγκιπας Harry, γύρισε και είπε χαμογελαστά στον William: «είναι εδώ, έφτασε»...

Ασυγκράτητος ο William, χαμογέλασε στην αγαπημένη του και την «έλουσε» με κομπλιμέντα για το Alexander McQueen νυφικό της: «είναι φανταστικό! Είσαι πολύ όμορφη», της είπε ψιθυριστά, κάνοντας την καλή του να χαμογελάσει ακόμα πιο πολύ.

Την στιγμή που οι νεόνυμφοι ανέβαιναν στην άμαξα, ήταν η σειρά της Kate να αποκαλύψει τα αισθήματά της. «Είμαι τόσο χαρούμενη», φάνηκε να λέει στον σύζυγό της, ενώ το πλήθος τους επευφημούσε!

Πλακατζής, πάντως, αποδείχτηκε ο Harry, που αστειεύτηκε με τον πεθερό του αδερφού του. «Έχουμε μια μικρή οικογενειακή υπόθεση εδώ», είπε χαριτολογώντας στον πατέρα της Kate, μόλις εκείνο παρέδωσε την νύφη στον William!


Με τη βασιλική λιμουζίνα έφθασε η πριγκίπισσα Catherine στο Αβαείο του Westminster, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

http://www.madata.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης