Ο Βασίλης Ψαθάς πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ

Ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ, μετά την συνέλευση των μετόχων που έγινε την Πέμπτη 14 Απριλίου και είχε ως θέμα την αντικατάσταση των μελών των ΟΤΑ που μετέχουν στο ΔΣ της εταιρείας.



Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. ΟΤΑ έχει ως εξής:


Περιφερειακή Ενότητα Άρτας : Βασίλειος Ψαθάς - Πρόεδρος


Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας: Ευστράτιος Ιωάννου - Διευθ. Σύμβουλος


Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας Γεώργιος Παππάς - Αντιπρόεδρος


Δήμος Άρτας Ιωάννης Παπαλέξης - Γραμματέας


Ε.Α.Σ. Πρέβεζας Δημ. Ντούσκας - Εντεταλμ.Σύμβ.


Δήμος Πρέβεζας Δημήτριος Μπαΐλης - Μέλος


Δήμος Ζηρού Δημήτριος Γιολδάσης - Μέλος


Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας Αθανάσιος Κασόλας - Μέλος


Ε.Β.Ε. Άρτας Καλλιόπη Γεωργή - Μέλος


Ε.Α.Σ. Άρτας –Φιλ/δας Ευάγγελος Βαγγέλης - Μέλος


Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας και πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ κ. Βασίλειος Ψαθάς , εξήρε το μέχρι τώρα έργο της Εταιρίας και τόνισε τη μεγάλη της προσφορά για την περιοχή και τους κατοίκους. 

Ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΤΑΝΑΜ κ. Παπαβασιλείου Γεώργιο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Τσούτση για τις συνολικές τους προσπάθειες, οι οποίοι παρά τις όποιες δυσκολίες συνεισέφεραν τα μέγιστα στην Εταιρία. 

Τόνισε δε τη συμμετοχή και τη στήριξη που καταβάλλει το προσωπικό της ΕΤΑΝΑΜ στην όλη προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις και το έργο της εταιρίας στο ακέραιο.


Κλείνοντας το χαιρετισμό του ο πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. που με τις ενέργειές τους όλο αυτό το διάστημα βοήθησαν σημαντικά στην αναδιοργάνωση και τη βελτίωση της συνολικής εικόνας της εταιρείας. Δεν παρέλειψε τέλος να υπογραμμίσει τη συμβολή όλων μετόχων στη γενικότερη προσπάθεια που αυτοί καταβάλλουν.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΝΑΜ κ. Ευστράτιος Ιωάννου με τη σειρά του, ευχαρίστησε και αυτός τα απερχόμενα μέλη για την ενεργή παρουσία τους έως σήμερα.


Αναφέρθηκε πως εν όψει της νέας Προγραμματικής περιόδου κρίνεται απαραίτητη η αξιοποίηση της Εταιρίας για την ανάπτυξη της περιοχής, προκείμενου να διευρυνθεί το πεδίο των δραστηριοτήτων της θεωρώντας ότι μέσα από σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, μιας και αυτό εξυπηρετεί τους στόχους που έχουν τεθεί από το Υπουργείο στα πλαίσια της περιφερειακής ανάπτυξης.


Προέτρεψε τους μετόχους, έχοντας στα χέρια τους ένα πολύτιμο εργαλείο με μεγάλη εμπειρία, να αξιοποιήσουν την Εταιρία και να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.


Κλείνοντας ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας τόνισε ότι η ΕΤΑΝΑΜ έχει ένα ισχυρό παρελθόν αλλά και ένα βέβαιο μέλλον.


Στη συνέχεια συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση και τα μέλη ενέκριναν ομόφωνα και πήραν αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ