"Λίγο πριν τα σύννεφα"

Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτας «Σκουφάς», ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Άρτας και οι εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική οργανώνουν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος «Λίγο πριν τα σύννεφα» που έγραψε ο Δημήτρης Βλαχοπάνος. 

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου και ώρα 8.30 το βράδι στην αίθουσα του Μ.Φ. Συλλόγου «Σκουφάς».


Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Όλγα Γεροβασίλη, δημοτική σύμβουλος Άρτας, και ο Απόστολος Μπενάτσης, καθηγητής του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Απoσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν μέλη της Ανεξάρτητης Θεατρικής Ομάδας Άρτας (Α.Θ.Ο.Α.). 

Θα συνοδεύσει στο πιάνο η μαθήτρια Βάσω Κολτούκη. Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει η Μαρία Δέτσικα, Ειδική Γραμματέας και Έφορος Βιβλιοθήκης – Φιλολογικού του Μ. Φ. Συλλόγου «Σκουφάς». 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Μαρία και ο Μάνος θα χαθούν και θ' αγνοεί ο ένας τη μοίρα του άλλου. Όλα στη ζωή τους κινούνται πια πάνω στις τροχιές του τυχαίου. Μα, χωρίς και οι ίδιοι να νιώθουν γιατί, επικοινωνούν νοερά, παρατηρώντας από απόσταση τα γεγονότα των 30 τελευταίων χρόνων της ιστορίας. Τι γυρεύουν να βρουν; Πιθανόν εκείνο που έχασαν και δεν βρήκαν στα πρόσωπα που τους έστειλε η ζωή. Θα αποδεχτούν αυτή τη μοίρα, που ίσως να ’βαλαν κι εκείνοι το χέρι τους για να γίνει, ή θα παλέψουν να την αλλάξουν; 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης