Άλλαζαν πλαστά πενηντάρια για την αγορά πορτοκαλιών!

Συνελήφθησαν σεσημασμένος αλβανός και ελληνοποιημένος αλβανός, που εξαπατούσαν αγρότες στην εθνική οδό Άρτας - Αθηνών




Τι άλλο θα δούμε… Σεσημασμένος αλβανός κακοποιός, που βρισκόταν παράνομα στην χώρα μας και ελληνοποιημένος αλβανός, είχαν στήσει καλό κόλπο, εις βάρος των φουκαράδων που πωλούν πορτοκάλια και άλλα φρούτα κατά μήκος της εθνικής οδού.

Κινούνταν στην εθνική οδό προς Αθήνα με πολυτελή ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ και έκαναν πως αγόραζαν πορτοκάλια αξίας τριών και τεσσάρων ευρώ απ’ τους πάγκους που έχουν στήσει οι παραγωγοί στο δρόμο από Κομπότι Άρτας και σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων με κατεύθυνση προς το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, τους έδιναν πλαστά νομίσματα των 50 ευρώ, για να πάρουν τα ρέστα και να συνεχίσουν την ίδια δουλειά στον επόμενο πάγκο. 

Να μπουν και «μέσα» οι παραγωγοί, που όλοι την ημέρα περιμένουν στο δρόμο, για να πουλήσουν μερικές σακούλες πορτοκάλια.


Κάποια κυρία κατάλαβε το κόλπο με τα πλαστά χαρτονομίσματα και ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας. Εκείνη την στιγμή το περιπολικό του τμήματος βρισκόταν στο Κομπότι και καταδίωξε τους κακοποιούς για να τους συλλάβει στα όρια του Μενιδίου. 

Οι δυό κακοποιοί κρατούνται και αύριο το πρωί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Άρτας, για να τους απαγγείλει την κατηγορία.


Να σημειώσουμε ότι την όλη προσπάθεια κατηύθυνε ο διοικητής του Τμήματος Περιφέρειας Ηλίας Χρηστάκης, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία και με άλλες αστυνομικές διευθύνσεις κατά μήκος της εθνικής οδού προς Αθήνα και διαπιστώθηκε ότι και άλλες τέτοιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί και με την ευκαιρία να συγχαρούμε τον διοικητή, για την προσπάθεια που καταβάλει και δίνει το αίσθημα της ασφάλειας και στους πολίτες εκτός της πόλης της Άρτας.

http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης