Έχασε η Αναγέννηση στη Ν. Ιωνία με 30 - 29


Ίσως να αποχωρήσουν από τους επόμενους αγώνες των πλέϊ οφ διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία και ζητώντας την παραίτηση του Θανάση Νικολίτσα.

Έφτασε στη πηγή και δεν ήπιε νερό. Στον πρώτο αγώνα των πλεϊ οφ η Αναγέννηση στα τελευταία λεπτά του κρίσιμου αυτού παιγνιδιού δεν άντεξε την πίεση της γηπεδούχου ομάδας της Νέας Ιωνίας και έχασε τον αγώνα με 30-29. 

Επίσης για τον άλλο αγώνα των πλεϊ οφ μεταξύ ΟΡΜΗ - ΛΟΥΞ Πατρών και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, η ομάδα της Πάτρας εύκολα νίκησε με 36-19.

Της βγήκε η ψυχή...

Έτσι η ομάδα της Νέας Ιωνίας παραμένει «ζωντανή» στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής χάντμπολ γυναικών παρ' ότι της βγήκε η ψυχή όπως δείχνει η διακύμανση του σκόρ στα δεκάλεπτα του αγώνα


Τα 10λεπτα: 3-8, 9-11, 16-13 (ημχ.), 20-18, 26-22, 30-29.


ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Πέντσεβα, Κρούμοβα 8, Ζουμπουνέλη, Κοντοστεργίου, Λαφάρα 5, Παπανικολάου 6, Κατσιλιάνου 1, Μπότσμαν 1, Λογδανίδου 1, Σλιάκοβα, Αμαξινεσέι, Τσάκαλου 8, Βοίτοβιτς, Μακρή.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σωτήρης Ντάλας): Μπαλάφα 4, Σκουτέλλα 3, Χήτα, Βέμη 9, Σκάρα 8, Δήμου, Βράτσεβα 5, Ντιβέρη, Στανκούτε 8, Πέτρο, Καλασνίκοβα. 

Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτες: 2-2, κόκκινη: 59:53 Μπαλάφα (για επικίνδυνο παιχνίδι, δεν κρατήθηκε δελτίο). 

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Εντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στον αγώνα Νέα Ιωνία - Αναγέννηση Άρτας από τις φιλοξενούμενες, που κάνουν λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος και σφαγιαστική διαιτησία. 

Ο αγώνας τελείωσε με 1 γκολ υπέρ της Νέας Ιωνίας και οι ιθύνοντες της Αναγέννησης σε δηλώσεις τους στο handballnews.gr δήλωσαν ότι έχουν το βράδυ έκτακτο συμβούλιο, ώστε να αποφασίσουν την απόσυρση της ομάδας τους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Ιωνία, αν δεν παραιτηθεί άμεσα ο πρωτεργάτης της ελληνικής διατησίας, κ. Νικολίτσας.


Περίπατος για την ΟΡΜΗ Πάτρας


 Οι αθλήτριες της Ορμής Λουξ αποζημείωσαν με το παραπάνω τους 600 και πλέον φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο «Δ. Τόφαλος», αφού επικράτησαν πολύ εύκολα του Π.Α.Ο.Κ. με 36-19.


Η ομάδα του Jani Ivan Cop αγωνίστηκε ουσιαστικά, για ακόμα μια φορά, χωρίς τις Στράτου- Στρατάκη και Παπάζογλου, οι οποίες είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.


Κατά γενική ομολογία, οι λέαινες πραγματοποίησαν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή της ομάδας αλλά και την διοίκηση.


Ο προπονητής της Ορμής Λουξ δήλωσε: «Κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Συνεχίζουμε.»


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γενικός Διευθυντής της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας, γιατί σήμερα έπαιξαν παρά τις απουσίες, σαν ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.


Το παιχνίδι ήταν εύκολο σήμερα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή στη Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να “κλείσουμε τους εξωτερικούς διαδρόμους και να αναχαιτίσουμε τα κύματα του Π.Α.Ο.Κ.”. Ο νοών νοείτω».


ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Cop): Γκοράνη, Τζόρτζε 7, Καραγιάννη, Καράγιωργα 8, Στράτου, Ζιλινσκάιτε 2, Ανθίτση 6, Νιπαραβιστιένε 8, Σεμεντσένκο, Παπάζογλου 1, Στελλάτου, Στρατάκη, Σούτο 4, Μαρλαφέκα.


Π.Α.Ο.Κ. (Γκόλια): Ποιμενίδου 8, Νούλα 2, Τσιούλα, Ξενοφώντος, Τζιώτα, Βασιλέσκου 5, Σμαρδέλη, Μπαντή, Προκοπίδου 1, Γιουρούκη, Καραπαναγιωτίδου 3, Στάικου.


Δεκάλεπτα: 4-2, 9-6, 15-8, 22-12, 28-15, 36-18. Δίλεπτα: 3-5, Πέναλντι: 5/5 – 3/3.


Διαιτητές: Βέργος, Κουρίκας.

http://www.onsports.gr/

www.ormipatras.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης