Ο συνήγορος της Ελλάδας στη Χάγη γράφει τη FYROM «Μακεδονία»!

Τα Σκόπια πανηγυρίζουν με τη γκάφα

 

Την ώρα που μέσα στη δικαστική αίθουσα ο Βρετανός καθηγητής James Crawford, που το υπουργείο Εξωτερικών προσέλαβε για να υπερασπίσει τις ελληνικές θέσεις στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, μιλά για τη FYROM, η ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται αποκαλεί τη χώρα «Μακεδονία».

Ο καθηγητής Crawford είναι συνήγορος της Ελλάδας στην εκδίκαση της προσφυγής της FYROM κατά της χώρας μας, για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Την ίδια ώρα, στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου «ΜΑΤΡΙΧ» με το οποίο συνεργάζεται υπάρχει αναρτημένο αναλυτικά το βιογραφικό του, όπου στις υποθέσεις με τις οποίες ο ίδιος έχει ασχοληθεί συμπεριλαμβάνεται και η δικαστική διαφορά «Macedonia VS Greece».

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσαν το γεγονός και το απέδωσαν σε λάθος του διαχειριστή της ιστοσελίδας του δικηγορικού γραφείου MATRIX, υποστηρίζοντας ότι η αναφορά αφαιρέθηκε από το βιογραφικό του καθηγητή Crawford για να διορθωθεί.

Τα ΜΜΕ της FYROM «πανηγυρίζουν» για το γεγονός, σχολιάζοντας καυστικά πως μέσα στην αίθουσα του Διεθνούς Δικαστηρίου, ο νομικός εκπρόσωπος της Ελλάδας αποκαλεί τα Σκόπια «FYROM» και εκτός «Μακεδονία».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης