Καραμανλής: Υποψήφιος και πάλι στη Θεσσαλονίκη

Τη «λαλίστατη-σιωπή» μοιάζει να επιλέγει ο τέως πρωθυπουργός, που φροντίζει συχνά πυκνά να μεταφέρονται οι απόψεις του μέσω παλαιών συνεργατών και πολιτικών του φίλων.

«Ο Καραμανλής είναι βουλευτής της Θεσσαλονίκης από το 1989 και ξέρετε ότι την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι θεσσαλονικείς από την πρώτη ημέρα την τιμά. 


Και θα εξακολουθήσει να την τιμά» διεμήνυσε χθες μέσω της δημόσιας τηλεόρασης, ο βουλευτής –και τακτικός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή- Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας εμμέσως στις πληροφορίες που επιμένουν για αποστρατεία του πρώην πολιτικού αρχηγού.

Ωστόσο, τα πνεύματα στο «καραμανλικό» με το «σαμαρικό» στρατόπεδα δεν δείχνουν, αυτή την περίοδο, να είναι ιδιαιτέρως οξυμένα. Πέραν του γεγονότος, ότι καμία πτέρυγα δεν παραδέχεται πως υπάρχουν «στρατόπεδα» στη Συγγρού, οι δύο πλευρές φροντίζουν πια να είναι πολύ προσεκτικές στις διατυπώσεις τους.


«Αντιλαμβάνομαι τις μνήμες και τους δισταγμούς του απλού πολίτη» είπε την Τρίτη, μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς, παραπέμποντας σαφώς στα λάθη των κυβερνήσεων Καραμανλή, χωρίς ωστόσο να δώσει μεγαλύτερη έμφαση. «Δεν πρέπει να κουβαλάει η Ν.Δ. κανένα ενοχικό σύνδρομο κατά τη δική μου αντίληψη. 


Αποδεικνύεται καθώς περνάει ο χρόνος, ότι εμείς είπαμε την αλήθεια στους έλληνες πολίτες» η ήπια απάντηση Αντώναρου, που υπερασπίζεται την άποψη πως ο τέως πρωθυπουργός είχε μιλήσει με ευθύτητα στο λαό για την ανάγκη λήψης μέτρων, κάτι που δεν έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
 

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ