ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Έκλεψαν ακόμα και το ευαγγέλιο...

Οι βέβηλοι δράστες αφού έκλεψαν το επίχρυσο Ευαγγέλιο από την εκκλησία, στη συνέχεια «χτύπησαν» δύο καταστήματα στην Μαχαιρά και μια ταβέρνα στη Σκουρτού, αρπάζοντας ότι βρήκαν μπροστά τους σε λεφτά και αφού δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν κατάφεραν να εξαφανιστούν.


Οι άγνωστοι βέβηλοι δράστες χθες ξημερώματα Τετάρτη 30/3/2011, δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι βρίσκονταν σε εκκλησία και δεν δίστασαν να κλέψουν ακόμα και το επίχρυσο Ευαγγέλιο από τον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Μαχαιρά (Δήμος Ξηρομέρου)...


Αμέσως μετά οι δράστες εισήλθαν σε δυο καταστήματα στο κέντρο του χωριού (στο Καφενείο Παπαστάμος Βασίλης και στην ψησταριά Στέλιος Κατσικάρης) και αφήρεσαν χρήματα, κ.α. Στη συνέχεια οι δράστες διέρρηξαν στο γειτονικό χωριό Σκουρτού την Ταβέρνα του Βασίλη Καραμπλιάνη και πήραν χρηματικό ποσό.


Εδώ να σημειώσουμε ότι τα συνεχή περιστατικά εγκληματικότητας, κλοπών και διαρρήξεων στο κεντρικό Ξηρόμερο, οξύνουν το συναίσθημα ανασφάλειας που ήδη νιώθουν οι περισσότεροι κάτοικοι και για τον λόγο αυτό ζητούν ενίσχυση των Αστυνομικών τμημάτων της περιοχής.

http://karaiskakinews.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης