Το "ΜΠΑΧΑΡΙ" αναγνωρίζει και η... ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ !!

Το όνομα και γενικά ο όμιλος ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ για τον Έλληνα καταναλωτή, αλλά και επιχειρηματία έμπορο, είναι πολύ γνωστός και επίσης είναι συνώνυμο εγγύησης και αξιοπιστίας. 

Έτσι με ευχάριστη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι αυτός ο γνωστός Όμιλος "Μπενρουμπή" συγκαταλέγει το αρτινό εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙ, το οποίο είναι στη Βλαχένα Άρτας, ως ένα ευρωπαϊκού επιπέδου εστιατόριο, το οποίο όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή έχει ξεφύγει... "εντελώς από την μεγάλη πλειοψηφία των τυπικών εστιατορίων της περιοχής, αλλά... και της Αθήνας"

Το πλήρες κείμενο του ομίλου προς τη Διεύθυνση του εστιατορίου "Μπαχάρι" έχει ως εξής:


"Aγαπητέ κύριε Χρήστου,


Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για το ευρωπαϊκού επιπέδου εστιατόριό, σας που μας κάνει υπερήφανους τόσο σαν προμηθευτές σας και συνεργάτες σας όσο και σαν Έλληνες.


Είναι αλήθεια ότι ξεφύγατε εντελώς από την μεγάλη πλειοψηφία των τυπικών εστιατορίων της περιοχής σας αλλά, σας διαβεβαιώ, και της Αθήνας.


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορέσαμε να συμβάλουμε με την εμπειρία μας δίνοντας λύσεις που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Είναι και για μας πολύ ενθαρρυντικό να υπάρχουν επιχειρηματίες που διακρίνουν "τα διαφορετικά" προϊόντα και τις υψηλές υπηρεσίες που προσπαθούμε να παρέχουμε.


Σας εύχομαι κάθε επιτυχία, την οποία θεωρώ βέβαιη. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές της αγοράς, προσπάθειες σαν τη δική σας θα επιβραβευτούν από την πελατεία που διψάει για σεβασμό και ποιότητα.


Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μου να γνωριστούμε και από κοντά σε μία επίσκεψή σας στην Αθήνα.

Νόρα Μπενρουμπή"

Σχόλια

  1. Προς Ανώνυμο

    Λυπούμαστε. Δεν δημοσιεύουμε αυτού τους είδους ανώνυμα σχόλια. Είναι δεοντολογική αρχή μας.

    Πάντως ευχαριστούμε για την επικοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης