ΟΓΑ: Την Παρασκευή το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους

Άμεσα πρέπει να απογραφούν όσοι δεν το έχουν κάνει

 

Το δώρο Πάσχα μαζί με τη σύνταξη Απριλίου θα καταβληθούν σε 808.588 συνταξιούχους του ΟΓΑ με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων τους την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Απριλίου 2011 και του δώρου Πάσχα ανέρχεται σε 532.723.048,76 ευρώ.


Μικρός αριθμός συνταξιούχων του ΟΓΑ που δεν έχει απογραφεί και ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων μέσω λογαριασμού Τράπεζας ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ., θα πληρωθεί τη σύνταξη του Απριλίου και το
δώρο με εντολές πληρωμής σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Για την πληρωμή τους στην Τράπεζα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:


α)την αστυνομική τους ταυτότητα


β) απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.


Για την πληρωμή των συντάξεων για τις χήρες και τα ορφανά υποχρεωτικά θα προσκομισθεί από τους δικαιούχους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.


Όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν απογραφεί πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν μέχρι 11 Απριλίου διότι από το  Μάιο η καταβολή των συντάξεών του ΟΓΑ, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πίστωση Τραπεζικού λογαριασμού

ή λογαριασμού ΕΛΤΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης